Benjamin Harre, care lucrează pe un post de casier, a decis să se răzbune pe un client care a rămas în magazin cu mult peste ora de închidere și avea pretenția ca personalul să-i aștepte.

Citește și: Femeie din Timișoara, agresată sexual în scara blocului în care locuiește. Agresorul a fost prins de polițiști

Clientul în cauză a intrat în magazin chiar înainte de ora de închidere și a stat la cumpărături timp de 35 de minute, povestește casierul pe TikTok.

Citește și: FOTO- O hoață de jucării sexuale a fost dată în urmărire. Proprietara magazinului: „Nu o s-o las nepedepsită. Nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale”

Benjamin a dezvăluit că a lucrat în retail cea mai mare parte a vieții sale de adult.

Singurul lucru pe care îl urăște la locul de muncă este să aibă de-a face cu clienți care cred că este acceptabil să intre într-un magazin chiar înainte ca acesta să se închidă și să nu se grăbească deloc, în timp ce personalul este gata să plece acasă.

Citește și: VIDEO. O femeie s-a certat cu un "pasager imaginar" la bord-ul unui avion. "Acest drac nu există"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Într-un videoclip de pe TikTok, care a fost vizionat de peste 6.000 de ori, Harre a povestit despre o zi în care lucra în tură de seară și cu doar cinci minute înainte ca magazinul să se închidă a intrat un client.

Un client lipsit de bun simț

„M-am apropiat de el și cu cea mai drăguță voce de serviciu pentru clienți, foarte politicos și i-am spus: „Domnule, închidem în cinci minute, ca să știți”, a spus Harre.

„Nu glumesc deloc, tipul ăsta m-a privit drept în față și a spus: „Vei închide când termin cumpărăturile.”

Cum s-a răzbunat un casier pe clientul care a stat la cumpărături 35 de minute după încheierea programului

Cum s-a răzbunat un casier 

[Sursa foto: TikTok]

Cum s-a răzbunat casierul

Respectând motto-ul „Clientul are întotdeauna dreptate”, Benjamin Harre a decis să nu închidă fizic magazinul până când clientul nu termină, însă a închis casele de marcat chiar în momentul în care se termina programul, astfel încât clientul să nu mai poată cumpăra nimic după aceea.

Citește și: Ce vezi în această iluzie optică spune ceva important despre tine

„M-am ocupat de treburile mele, mi-am făcut toată rutina de închidere”, a spus el. „Bărbatul a făcut cumpărături pentru încă 35 de minute după ce închidem, apoi vine la casa mea cu un rânjet mulțumit pe față.

Îmi spune: „Sunt gata”, iar eu i-am răspuns: „Ei bine, nasol, pentru că am s-a terminat programul acum 35 de minute și am închis deja toate casele”, i-a spus Harre.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A înnebunit, dar și-a găsut nașul. Sunt destul de cinic încât să-mi pierd și mie timpul, nu doar pe al lui”, a povestit casierul.

Videoclip controversat pe TikTok

Videoclipul lui Harre a stârnit o dezbatere dacă au clienții dreptul de a rămâne în magazine după ora de închidere și dacă ar trebui să se deranjeze să intre chiar înainte ca un magazin să fie pe cale să se închidă.

Unii oameni, mai ales cei care lucrează în comerțul cu amănuntul sau în industria alimentară, au simpatizat cu Harre, remarcând cât de frustrant este pentru personal când clienții ajung chiar înainte de închiderea unui magazin.

Alții, care se situau tot de partea lui Benjamin, au precizat că procesul de închidere (curățare, inventarul, numerarul, reaprovizionarea) începe cu aproximativ 30 de minute înainte de ora efectivă de închidere și că toți clienții care vin în ultimul moment îi întârzie și mai mult în îndeplinirea sarcinilor.

Cu toate acestea, au fost și oameni care cred că atâta timp cât un magazin este deschis, clienții au dreptul să intre chiar dacă acesta este pe cale să se închidă.

@roningt Why Working in Retail Sucks: Last-Minute Customers #retaillife #customerservice #nolatecomers #workerrights #justsayno #pettysquad ♬ original sound- Benjaman (RoninGT) Harre

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si