Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cuțite la liber pe tarabele din piață. Armele sunt la fel ca cea folosită de agresorul elevului înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală

Pe tarabele din piață se vând cuțite la liber. Armele sunt la fel ca cea folosită de agresorul elevului din Capitală, înjunghiat în curtea școlii.

Redactia Stirile Kanal D,

Cuțite vândute la liber pe tarabe [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cuțite, precum cel folosit în atacul din liceul din Sectorul 6, se vând la liber pe tarabele din piață. Oricine le poate cumpăra, iar vânzătorii susțin chiar că sunt părinți care le cer pentru copiii lor, după cum reiese din materialul realizat cu o cameră ascunsă. Între timp, băiatul înjunghiat în curtea școlii a fost externat și a explicat exact cum s-a petrecut atacul. Agresorul său este arestat preventiv pentru 30 de zile”, a transmis Christian Sabbagh.

Cuțite la liber pe tarabă în piețe

„Toți copiii au. Zici că sunt jucării. Vin în grup și cumpără. Care sunt mai mari le ia. Le trebuie unele mari”, a spus un comerciant.
Este crunta realitate care evidențiază faptele violente din școlile românești. Copiii au cuțite în rucsacuri atunci când vin la cursuri, a dezvăluit avocatul băiatului arestat după atacul cu cuțitul în curtea unui liceu din Sectorul 6.


Până când autoritățile vor lua măsuri pentru ca armele albe să nu mai poată fi cumpărate direct de pe tarabele din piețe de către copii, adolescentul rănit are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. Băiatul înjunghiat in braț a fost externat azi. Mărturiile lui sunt cutremurătoare.

Citește și: VIDEO- Mărturiile mamei băiatului înjunghiat în curtea liceului: "Cum intră un huligan cu sabia să taie un copil?!". În ce stare se află băiatul?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Eram în curtea școlii, iar un băiat necunoscut a venit la mine întrebându-mă dacă sunt el cel care-l căuta. I-am zis că nu-l cunosc. Mi-a dat un pumn și a scos baioneta. N-am văzut niciun paznic acolo”, a mărturisit victima.
La cei 16 ani ai săi, a reacționat instinctiv.
„A vrut să-mi dea cu baioneta pe spate și am pus mâna. Am sângerat și m-am bandajat cu un tricou”, a mai spus minorul.


Atacatorii au fost prinși la scurt timp după atac. Cel asupra căruia a fost găsit cuțitul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Părinții victimei, revoltați de ceea ce s-a întâmplat, au mers la Inspectoratul Școlar de sector și la cel municipal. Vor ca băiatul lor, ca și toți copiii să se poată simți și să fie în siguranță la școală și nu intenționează să îl mute în altă parte.
„Dacă copilul respectiv vedea un agent de pază, credeți că mai scotea cuțitul? Poate mâine se întâmplă într-un alt liceu. Nu vreau să ajung în instanță. Vreau să văd motivele pentru care s-a întâmplat. Fac ca să se schimbe ceva în sistemul de învățământ. Asta este important. Copilul să se simtă în siguranță la școală”, a spus mama victimei.

Conducerea liceului nu a comentat situația, dar ISMB a declanșat verificări.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI