Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cutremur de 6,8 grade în Maroc. Peste 2.000 de persoane și-au pierdut viața

Cutremur Maroc 2023. Un cutremur puternic s-a resimțit în Maroc în această dimineaţă. Cel mai recent bilanţ arată că 632 de persoane au decedat şi alte 329 au fost rănite în urma cutremurului care a avut magnitudinea de 6,8.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol

"Conform unui bilanţ provizoriu, acest cutremur a dus la moartea a 296 de persoane în provinciile şi comunele al-Haouz, Marrakech, Ouarzazate, Azilal, Chichaoua şi Taroudant", a transmis ministerul într-un comunicat de presă.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Cutremurul a fost înregistrat imediat după ora locală 23.00, mai exact la 22.11 GMT, la sud-vest de oraşul turistic Marrakech, la 320 de kilometri la sud de capitala Rabat.

Cutremurul cu magnitudinea 6,8 pe scara Richter a avut o adâncime care a fost estimată la 18,5 kilometri, spune Institutulu American de Geofizică (USGS).

Centrul Naţional de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnică (CNRST), care are sediul la Rabat, a transmis, la rândul său, că seismul a înregistrat o magnitudine de 7 grade pe scara Richter şi că a avut epicentrul în provincia Al-Haouz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI