Cutremur de 7,4 grade în Chile, o țară obișnuită cu seismele puternice. Seismul a avut loc în apropiere de celebrul Observator atronomic din Atacama.

Epicentrul cutremurului a fost la 45 de kilometri sud-est de San Pedro de Atacama, Chile, un centru turistic la marginea deșertului nordic.

Seismul s-a produs la o adâncime de 117 kilometri, potrivit USGS.

Cutremur de 7,4 grade în nordul statului Chile, lângă granița cu Argentina. Ce pagube a produs

Cutremur de 7,4 grade în nordul statului Chile, lângă granița cu Argentina. Ce pagube a produs

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Un trib complet izolat de restul lumii a ucis cu arcuri și săgeți doi tăietori de lemne în Pădurea Amazoniană- antena3.ro

Sistemul american de avertizare în caz de tsunami a declarat că nu a existat niciun risc de tsunami în urma cutremurulu, potrivit Serviciului național de prevenire și răspuns în caz de dezastre din Chile (SENAPRED).

Sursa citată a precizat că verifică „posibilele daune provocate persoanelor, alterarea serviciilor de bază sau a infrastructurii ca urmare a acestui cutremur”.

"Am comunicat deja cu delegatul regional și, până în prezent, nu există rapoarte privind daune majore, dar echipele colectează informații”, a declarat președintele chilian Gabriel Boric pe contul său de X.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si