Antoni și Rebecca au avut încă de la debutul relației multe episoade cu năbădăi. Ba se iubesc, ba ajung la cuțite. De fiecare dată, însă, sentimentele dintre ei au învins, spre bucuria celor care-i susțin.

Însă, de data aceasta, situația pare că a scăpat de sub control! În ediția de vineri, 12 iulie, cei doi amorezi au o ceartă aprinsă, în urma căreia bruneta rămâne perplexă, în timp ce Antoni îi dă ultimatumul.

Citește și: VIDEO Cu lacrimi în ochi, Gagea a pus punct relației cu Alexandra. Reacția brunetei l-a scos din minți pe concurent: ”Mă abțin să nu te jignesc”

Casa iubirii

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Captura video]

Antoni nu mai rezistă în fața reacțiilor Rebeccăi 

Impulsivitatea ei, gelozia și dorința de a-l avea non stop doar pentru ea au dus acum, se pare, la un conflict care a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca Antoni să reacționeze atât de dur, nici chiar Rebecca.

Concret, concurentul spune că se simte încolțit de iubita sa, urmărit și chestionat pentru fiecare cuvânt, gest și privire. Fapt ce nu îi place deloc, căci nu se simte confortabil, motiv pentru care nici nu mai poate continua așa.

Astfel, nervos, privind-o în ochi și ferm pe ceea ce spune, Antoni a avertizat-o pe Rebecca.

Dacă lucrurile vor continua în acest fel, dacă nu este acceptat așa cum este, din punctul lui de vedere nu mai este vreo șansă să își continue povestea de iubire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

La auzul acestor cuvinte, Rebecca, șocată, nu a putut decât să-l privească lung și în tăcere pe Antoni.

Casa iubirii

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Captura video]

Citește și: VIDEO ”Ești nebună? Poți să pleci” Patrick, ieșire nervoasă în fața Alexandrei. Situația dintre ei a degenerat. Concurentul a uitat de simpatia pe care i-o purta și i-a spus adevărul

Antoni: De ce de fiecare dată când... Nu e ok, nu e ok, nu e ok!

Rebecca: Ce nu e ok?!

Antoni: Nu e ok să discutăm, câte discuții avem. Nu e ok!

Rebecca: Vrei să pleci, ce ai?

Antoni: Rebecca, dar ce pot să fac? Pot să mă uit într-o direcție, pot să fac ceva, pot să respir? Nu este normal, frate, nu am voie să mă uit într-o direcție. M-am uitat acolo, dar nu înseamnă că vreau să mă duc acolo, nu înseamnă că vreau să fac ceva. Nu este normal! Nu pot, ăsta este felul meu. Dacă vrei să mă accepți așa, bine, dacă nu, ciao!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si