Dacian Cioloș a votat în această dimineață, pe 9 iunie, pentru alegerile locale și europarlamentare. După ce a ieșit din secția de votare, politicianul le-a transmis românilor să meargă la vot și să voteze oameni de încredere și care vor să muncească pentru un viitor mai bun al României.

Citește și: Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet. Ce a declarat la ieșire

Dacian Cioloș le-a transmis românilor că alegerile europarlamentare sunt extrem de importante

„Am votat în dimineața asta pentru oameni competenți, pentru oameni integri, pentru oameni muncitori, atât pentru alegerile locale, cât și pentru europarlamentare”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, Dacian Cioloș le-a recomandat cetățenilor români să acorde atenție și alegerilor europarlamentare. Politicianul a spus că acolo trebuie să fie oameni competenți care să reprezinte țara, ca să nu mai existe plângeri legate de faptul că România este „ținută deoparte în Uniunea Europeană”.

Dacian Cioloș a atras atenție asupra faptului că deciziile care sunt luate la nivel european au un impact direct asupra tuturor cetățenilor din România.

Citește și: VIDEO "Am votat pentru o Românie puternică în Europa". Primele declarații ale deputatului Lucian Bode după ce a ieșit de la urne

Dacian Cioloș: „Aveți încă timp”

Totodată, Dacian Cioloș le-a transmis oamenilor că astăzi au timp suficient pentru: a se informa cu privire la candidați, a lua o decizie și a merge, propriu-zis, la vot.

„Din păcate, nu s-a discutat suficient în această campanie despre subiectul acesta, dar aveți încă timp în cursul zilei de astăzi să vă interesați, să aveți o opțiune și să votați. Votați pentru viitorul dumneavoastră de fapt... De fapt nici măcar nu e vorba despre viitor, e vorba despre prezent. Deci, haideți cât mai mulți la vot, în cursul zilei de astăzi, pentru oameni integri, pentru oameni muncitori și pentru oameni fermi”, a spus Dacian Cioloș, după ce a ieșit dintr-o secție de votare din Zalău


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si