Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Dan Ilie Morega, transportat la psihiatrie, a ajuns la urgențe. Ce a pățit fostul politician, în ambulanță

Dan Ilie Morega este în stare stabilă din punct de vedere fizic.

Redactia Stirile Kanal D,

Dan Ilie Morega și-a spart capu în ambulanță

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Drumul spre psihiatrie a fost cu ghinion pentru Dan Ilie Morega. Fostul parlamentar urma să fie internat, la ordinul instanței, dar s-a accodentat chiar în ambulanță. Colega mea, Teo Argint, ne spune cum s-a petrecut totul”, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Dan Ilie Morega, baronul de Gorj, nu scapă de brățara de monitorizare. Cum petrece acesta în arestul la domiciliu?

Ce s-a întâmplat cu Dan Ilie Morega în mașina ambulanței

Pe drum către Spitalul de Psihiatrie din Drobeta-Turnu Severin șoferul ambluanței a pus o frână bruscă, iar Dan Ilie Morega s-a lovit la cap.

Citește și: Baronul de Gorj, Dan Ilie Morega, al șaptelea dosar penal. S-a urcat din nou la volan și apoi a lovit o jurnalistă. "Marș de aici!"

Dan Ilie Morega a suferit un traumatism cranian, dar este în stare stabilă din punct de vedere fizic. Instanța din București a decis ca fostul parlamentar să rămână internat într-o secție de psihiatrie  pentru că s-a dovedit a fi un real pericol pentru cei din jur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI