Prezentatorul tv Dan Negru a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea sa de la Kanal D, iar la un moment dat, jurnalista l-a întrebat dacă este dependent de succes, având în vedere că este cel mai longeviv om de telviziune, cu o carieră de peste 25 de ani.

”Succesul în televiziune e ca bitcoinul. Astăzi e sus, mâine e jos. Noi suntem dependenți de niște oameni care se uită sau nu se uită la noi.

Longevitatea succesului e o întâmplare. Asta cu ”regele audiențelor”, e o întâmplare. E o pură întâmplare. Dacă vrei longevitate și succes... sunt alții care au longevitate și succes”, a spus Dan Negru, în timp ce scotea telefonul și forma un număr. Pentru că Dan Negru l-a sunat pe Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori de la noi, care e considerat și unul dintre cei mai longevivi artiști.(Citeste si cati bani câștigă de fapt Dan Negru)

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Florin, mă întreba Denise de succes și am spus: ”stai că sun eu să vezi un om care știe ce e ăla succesul”, i-a spus Dan Negru lui Florin Piersic, când acesta a răspuns la telefon.

Citeste si: Ce a transmis Dan Negru după moartea actorului Bogdan Stanoevici: „Bogdan să ne fie lecție!”

”Nu știu dacă sunt eu acela.

Succesul ți-l faci singur, dar depinzi de public”, a spus Florin Piersic, modest ca de obicei.

Dan Negru si Florin piersic
Dan Negru si Florin Piersic[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dan Negru mască specială împotriva CORONAVIRUS

Gestul făcut de Florin Piersic pentru Dan Negru

Dan Negru și Florin Piersic sunt apropiați, au o relație de prietenie de foarte mulți ani. Iar Dan Negru a spus nu doar o dată că emisiunile sale cu maestrul Florin Piersic sunt legendare. Recent, Dan Negru a povestit și un gest emoționant pe care Florin Piersic l-a făcut pentru el, în perioada în care tatăl prezentatorului tv era grav bolnav.

”Tata s-a prăpădit de cancer în urmă cu ceva ani. În partea finală, noi ştiam că vine sfârşitul. Dimineaţa, pe la 9 jumătate- 10, în fiecare zi, Florin mă suna şi mă întreba doar atât ”Cum e tata?”, eu îi răspundeam ”Trăiește”, iar el închidea”, a povestit Dan Negru gestul emoționant făcut de Florin Piersic pentru el în acea perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si