Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dana Săvuică și secretul călătoriilor reușite

Dana Savuică iubește și trăiește din călătorii! Este o misiune frumoasă dar și obositoare, asta deoarece trebuie să fie mereu pregătită și odihnita să descopere locuri minunate despre care să le povestească fanilor săi de pe rețelele de socializare.Pentru a-și duce planul la îndeplinire,Dana are nevoie de o garderoba adecvata.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dana Săvuică este invidiată de toată lumea că are o viață frumoasă. In ultimii trei ani a călătorit in cele mai frumoase țări de pe glob si a impartasit experientele sale fanilor internauti.

Visul Danei este ca până la anul viitor, când va împlini vârsta de 50 de ani, să străbată cât mai multe locuri deosebite. Fostul model nu se sfiește și călătorește cu toate mijloacele de transport dar cel mai mult adora plimbările la pas.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Dana Savuica, vacanta de sultana in Turcia

Dana Săvuică a călătorit aproape pe toate continentele. A ajuns din America, în Rusia și până în destinații exotice precum Sri Lanka și Maldive. De fiecare data, insa, pentru a se simti relaxata prin aceste locuri, vedeta a ales tinutele adecvate.

Cum a cochetat dintotdeauna cu moda, Dana Savuica ne-a oferit si cateva ponturi in alegerea pantofilor ideali pentru calatorii reusite.

DANA SĂVUICĂ: Imi plac foarte mult dar și se poartă ciocatele. Am pus ochii pe câteva modele.

Citeste si: VIDEO. Casa de vedeta. Dava Savuica si paradisul ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI