Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Dani Mocanu sfidează din nou. El s- a pozat lângă o căprioară

După scandalul declanșat de videoclipul în care apare un alături de leu abuzat, Dani Mocanu sfidează din nou autoritățile care par incapabile să-i facă ceva.

Iulian Ciurea,

Curajos, Dani Mocanu sfidează din nou de la distanță, într-o poză cu o căprioară

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Moș Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu! Că poliția nu poate. ..”- cu un asemenea mesaj sfidător- postat lângă o fotografie în care apare cu un pui de căprioară sălbatică- Dani Mocanu le râde în nas atât anchetatorilor- cât și celor care l-au pus la zid după apariția unui leu ce părea rănit și sedat în videoclipul manelistului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Doar că leul procurat de manelist nu era regele junglei- ci spaima unei comunități din Dâmbovița- unde echipa Asta-i România a dat peste o adevărată crescătorie.

Curajos, Dani Mocanu sfidează din nou de la distanță, într-o poză cu o căprioară

În satul fără câini- nu mai puțin de șase lei au crescut printre oameni.
„Urlă toată noaptea, rad tot în calea lor!
Nu se văd, doar se aud”, spun oamenii.

Tot în glumă a luat treaba și edilul localității. Primarul recunoaște că se teme să se apropie de gospodăria cu lei- dar vede partea plină a paharului din toată povestea.
„Sunt mulți în comună care nu au văzut un leu. Dacă îl aud răgând, așa, spun și ei că au fost în savană. Glumesc acum.
- Adică vă simțiți în Africa.
- Da, cam așa ceva!
- Câți lei sunt acolo?
- Eu știu că erau doi lei acolo.

Nu știu. El îi ia... îi duce, spune senin primarul.

Activiștii pentru drepturile animalelor, îngrijorați de imaginile apărute

Activiștii pentru drepturile animalelor atrag atenția că leul nu este un animal domestic, care poate fi crescut pe lângă casă.

Potrivit legii- animalele sălbatice pot fi deținute doar cu autorizație de la Direcția Sanitar Veterinară- pe o perioadă determinată de timp- în vederea îngrijirii și recuperării fizice.

Gospodarul care a adus jungla în satul din Dâmbovița ar avea o asemenea hârtie- dar acum anchetatorii verifică felul în care a obținut-o. Dacă legea a fost sau nu respectată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI