O locație perfectă pentru familiile care vor un Revelion departe de casă este această cabană de pe Valea Cheișoarei, din Râșnov. Aflată în mijlocul naturii și înconjurată de munți falnici, căsuța din lemn poate găzdui opt oaspeți care se vor putea distra pe cinste în noaptea dintre ani.

Citeste si: VIDEO- Primarul care și-a mutat biroul pe acoperiș

Cele patru dormitoare de la etaj au paturi generoase, făcute din bușteni, cu saltele extrem de confortabile. Din pat, turiștii pot admira priveliștea spectaculoasă către masivul Postăvarul și munții Bucegi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: De Revelion petrecem la cabana

Turiștii se pot retrage la cabane de Revelion

O astfel de locație avea nevoie și de un spațiu exterior pe măsură, iar proprietarii cabanei au amenajat curtea cu tot ce au nevoie turiștii pentru o vacanță fără griji.

Curtea are o suprafață de 1000 de metri pătrați, iar aici proprietarii au amenajat un loc de grătar, în spate este un foișor deschis, iar aici un foișor închis unde turiștii pot lua masa.

Mai mult decât atât, familiile care vin cu copii pot să-i lase pe cei mici chiar aici la locul de joacă amenajat special pentru ei.

Petrecerile de Revelion se termină la 9 seara

După ce autoritățile au anunțat că petrecerile de Revelion se vor încheia la ora 21.00, mulți s-au grăbit să caute cabane pentru noaptea dintre ani. Aceasta casă de vacanță a fost deja rezervată.

"Avem pachete de Crăciun și de Revelion de minim trei nopți, la Crăciun avem un preț de 2000 de lei pe noapte, întreaga locație, iar la Revelion 2500 lei. Cafea din partea casei, băuturi alcoolice din gospodăria noastră, fructe", spune proprietara cabanei.

Citeste si: Rate si pentru cadourile de Craciun

La fel de atractiv este frumosul Maramures, cu peisaje spectaculoase, unde datinile si obiceiurile sunt pastrate cu sfintenie. Aceasta cabana rustica, din lemn, care promoveaza traditia locului, isi va intampina turistii cu multa caldura. Locatia are 4 camere, fiecare cu baie proprie, un living si o bucatarie generoasa.

În cabană se pot caza maximum 12 persoane. Pentru noaptea dintre ani, locația se închiriază integral, cu 6 mii de lei pentru 3 nopti de cazare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si