„Acesta susține că și victimele trebuie să facă închisoare, deoarece, citez, nu au fost agățate întâmplător. Atenție, urmează un material cu informații care pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Declarațiile controversate ale unui preot

Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate.

Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special”, spunea preotul.
Cu astfel de declarații a șocat preotul Nicolae Tănase, cunoscut în toată țara pentru centrul social de la Valea Plopului. Fața bisericească a vorbit in timpul unui eveniment organizat chiar de către o asociație a studenților creștin ortodocși români. Un val de revoltă s-a stârnit în urma scandaloasei afirmații.
„Mă face să mă simt jignită, pentru că nu mi se pare ok și mi se pare deranjant față de toate femeile”, a spus o tânără.
Am vorbit si cu o tânără care a fost chiar victima a unui abuz.
„Am simțit atunci niște lucruri îngrozitoare legat de respingerea corpului, de faptul că atunci când ți se întâmplă ceva rău, corpul simte acel lucru rău.
Acum, auzind declarațiile astea am simțit o puternică respingere și parcă m-a luat și cu tremur. Acești tineri sunt învățați că putem să tratăm abuzul ca și cum nu ar fi nimic, ca și cum femeile ar fi de vină pentru abuzul lor. E fără cuvinte și consider că e condamnabil”, a spus tânăra.

Citește și: Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului, mesaj controversat despre “fetele frumoase care atrag băieţi"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cifre seci arată o realitate înfiorătoare: cel puțin 6% dintre femeile din România au fost victimele unei agresiuni sexuale. Doar într-un singur an, 2022, în fiecare zi au fost înregistrate, în medie, 5 victime ale violurilor.
Si purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a taxat declarația.
„Nefericita afirmație include, din păcate, o viziune rudimentară, anticreștină asupra femeii. Una profund nedreaptă și compromițătoare. Ceea ce umbrește renumele părintelui Tănase, cunoscut tocmai pentru activitatea sa filantropică dedicată femeilor afectate de drame sociale”, a spus purtătorul de cuvânt al BOR.
Tinerii sunt la fel de scandalizați de vorbele uluitoare ale părintelui.
„O declarație foarte proastă, nu este vina lor că sunt abuzate! Este vina bărbaților că nu pot accepta refuzul unei fete frumoase”, a spus o persoană.
Recent, o altă față bisericească a făcut o declarație controversată. ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a susținut că bărbatul care se căsătorește cu o femeie divorţată comite adulter.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si