Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Deghizați în femei musulmane și purtând bărbi". Cum au năvălit agenții secreți ai Israelului într-un spital din Cisiordania și au lichidat trei "teroriști" Hamas

O echipă de agenți israelieni sub acoperire, deghizați în femei musulmane și purtând bărbi false, a luat cu asalt un spital din Cisiordania pentru a elimina trei palestinieni acuzați că plănuiau un atac terorist similar celui din 7 octombrie 2023.

Sorin Negru,

Operațiune de comando într-un spital din Cisiordania

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întreaga acțiunea a squad-ului israelian a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale spitalului din Cisiordania, potrivit Daily Mail.

Citește și: Războiul din Gaza se extinde în Orientul Mijlociu. Rusia jubilează după noi atacuri americane în Yemen

Echipa de agenți Mossad, deghizați în femei musulmane, dar și în bărbați cu bărbi, au împușcat trei palestinieni acuzați că plănuiau un atac în stilul celui din 7 octombrie 2023, care a declanșat războiul dintre Israel și Hamas.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Soldații IDF au intrat în spital marți dimineață și au „neutralizat” trio-ul despre care armata Israelului a spus că aparține unei „celule teroriste” a Hamas.

Operațiune de comando într-un spital din Cisiordania

[Sursa foto: Twitter]

Echipa de comando, deghizată ca în filme

Israelul l-a acuzat pe unul dintre ei că plănuiește un atac iminent inspirat de atacul Hamas din 7 octombrie, iar pe ceilalți doi de implicare în violențe recente.

În imaginile CCTV-ul care circulă online se văd peste 10 agenți sub acoperire, inclusiv trei îmbrăcați în haine de femei și doi îmbrăcați ca personal medical, avansând printr-un coridor al spitalului Ibn Sina din Jenin cu puști de asalt.

Autoritățile israeliene au confirmat operațiunea de comando, iar ministrul de Interne din Israel a distribuit clipul pe rețelele de socializare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI