Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Detalii exclusive despre escrocii online. Doi dintre ei au fost arestați preventiv

Detalii exclusive despre cei doi indivizi din Prahova care au reuşit, folosindu-se de tehnologia modernă, să sustragă sume uriaşe din conturile altor persoane. Unul dintre tineri nu este la prima abatere. Băiatul este în plin proces cu un bărbat de pe cardul căruia a cheltuit nu mai puţin de 25.000 de euro. În faţa anchetatorilor tânărul a declarat că banii au fost primiţi cadou pentru că bărbatul păgubit s-ar fi indrăgostit de el.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre escrocii care au golit 40 de mii de euro din conturile românilor e nimeni altul decât Albert Mihăilescu- tânărul acuzat de un presupus iubit că l-ar fi jefuit. Concret, în 2018 tânărul ar fi cheltuit aproape 25.000 de euro de pe un card care îi aparținea bărbatului de 40 de ani cu care ar fi avut o relație amoroasă. Săptămâna trecută- când încă era în libertate- spunea că ar fi primit banii cadou!

STEFAN RICHITĂ, păgubit: In momentul in care am facut blocare pe carduri am cerut extras de cont unde erau 20 si ceva de operatiuni facute.

ALBERT MIHAILESCU, inclupat: S-a dus exact pe la magazine, observand in extrasul lui de cont, ce am cheltuit eu. S-a dus la magazine din mall de unde am cumparat o cantitate de bijuterii de aur. A cerut fetelor de acolo să facă pe anchetatorul, sa vada cu cine am fost in magazin.

Observandm m-a intrebat cine e persoana cu care eram si i-am spus ca e partenerul meu de viaţă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Peste 1.000 de români, cu conturile golite. Cum acționează escrocii online și cum ne putem feri de ei

Doar că în timp ce se apăra cu atâta înverșunare- tânărul împreună cu iubitul lui- care are tot 26 de ani- dădeau alte lovituri. Ultima, luna trecută.

Practic, după ce au obținut datele de identificare ale mai multor persoane, şi-au procurat cartele reîncărcabile şi s-au apucat să sune la companiile de telefonie mobilă ca să ceară portarea numerelor deţinute de victime.

În final contactau băncile şi cereau schimbarea parolelor de la aplicaţiile de internet banking. Apoi au comandat bijuterii și ceasuri scumpe plătind totul din contul victimelor.

Pentru a nu fi depistaţi sumele de bani obţinute de cei doi au fost folosite pt bunuri de lux, cu valoare mare, acestia identificand persoane care aveau postate pe site-uri specializate astfel de bunuri. Sub pretextul că sunt adevăraţii titulari ai conturilor au efectuat tranzactii in conturile vanzătorilor primind in schimb bunurile.

Citeste si: Top 10 greseli pe care nu trebuie sa le faci pe internet

Din primul cont s-au evaporat, cât ai clipi, 9.000 de euro. Două zile mai târziu, a continuat şi a furat din alte conturi alte 30.000 euro. Albert și iubitul-complice la furturi au fost arestați preventiv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI