Dar Vlad Petrișor ni se alătură cu detalii. Te ascultăm, Vlad, ești în direct! Bună seara!

Bună seara, Silvia! Bun găsit! Tuturor ridică cu adevărat multe semne de întrebare intervenția polițiștilor de la IPJ Constanța. Chiar dacă în seara respectivă tânărul a fost găsit cu droguri asupra lui, el nu a fost testat cu aparatul drug test. Surse din poliție susțin că la nivelul biroului rutier din Mangalia există un singur drug test și un singur polițist care știe să îl folosească.

Însă în acea seară, polițistul capabil nu era de serviciu și era în concediu. Cei de la IPJ Constanța infirmă această variantă, însă nu explică de ce în acea seară, pe litoral, în Vama Veche, când este plin de turiști, au fost făcute doar șase teste antidrog. Ministrul a ieșit și el și a făcut declarații puțin mai devreme. A spus că a trimis deja corpul de control, a vorbit despre deficitul de personal și deficitul de aparatură și a spus că va mobiliza toate instituțiile de forță din țară pentru a combate consumul și traficul de stupefiante. Spunea Ministrul Cătălin Predoiu că există deja o strategie în acest sens, însă strategia există doar pe hârtie, pentru că, până acum, nu a fost pusă în practică. Ce urmează mai departe, teoretic, din nou ni se promit lucruri, din nou ni se promit oameni capabili în sistem și aparatură performantă, însă practic ce va fi vom afla la următoarea tragedie, când din nou mai marii țării vor ieși în fața românilor și vor ridica din umeri și vor continua vânătoarea de fantome.
Până acum, acestea au fost informațiile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tatăl băiatului ucis în accidentul din 2 Mai: „Suntem devastați. Fericirea noastră nu mai există”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si