Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Detalii șocante dezvăluie anchetatorii în cumplita crimă ce a îngrozit Timișoara

Bărbatul care a înjunghiat mortal un tanar in plină stradă fusese eliberat din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu. Suspectul crimei a fost condamnat in trecut pentru tentativa de omor si tentativa de talharie. El a fost dus in arest, insa spune ca nu isi regreta fapta odioasa.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

- De ce l-ai înjunghiat? Vă cunoşteaţi, care a fost motivul?

- Lăsaţi-mă, nu comentez.

- Îţi pare rău?

- Nu!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Fără nicio urma de remuscare. Asa vorbeste calaul tanarului ucis din cauza unui conflict, si apoi abandonat. Barbatul pare a fi impacat cu gandul ca a injunghiat un om, pe care apoi l-a lasat sa zaca in strada, unde a agonizat pana cand si-a dat ultima suflare.

Seninatatea cu care suspectul crimei spune ca nu ii pare rau ca a curmat o viata este halucinanta.

Năucitor este şi faptul că deşi, în trecut, a fost închis după ce a încercat să îi ia viaţa propriei mame, dar şi pentru o altă infracţiune, bărbatul a fost eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu.

Citeste si: Răfuială între clanuri la marginea Capitalei. Au fost trase focuri de armă

In urmă cu mulți ani, și-a înjunghiat mama

Călăul lui Florin și-a petrecut 7 ani din viața la penitenciar după gratii. 2 ani pentru tentativa de omor după ce și-a înjunghiat fără mila mama. In 2018 a fost eliberat după ce a ispasit o pedeapsa de 5 ani pentru tâlhărie calificata.

Nici mult nu a trecut de când bărbatul a fost lăsat în libertate pentru a doua oară, că a comis din nou o grozăvie.

Citeste si: Crima care a șocat o lume întreagă! Fiul cunoscutei judecătoare, ucis în propria casă

Bărbatul a fost arestat

După ce a fost audiat de procurori, bărbatul a fost arestat preventiv pentru omor calificat. Intre timp, dupa ce au vazut imaginile de pe camere, politistii au stabilit ca doar doi barbati au fost implicati in crima, nu 3, asa cum se credea initial. Al doilea suspect este om al strazii si a fost complice la crima. Individul l-a batut cu salbaticie pe tanar, impreuna cu criminalul, insa el este cercetat in stare de libertate.

Tanarul ucis avea 34 de ani si era din Sibiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI