Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dezastru vestimentar la premiile muzicale. Vedetele care s-au făcut de râs

Ceremonia de decernare a premiilor industriei muzicale a insemnat un dezastru vestimentar pentru foarte multe dintre vedetele prezente! Pe covorul rosu, au aparut serpi veninosi, bărbati legati in lesă si multe tinute considerate dezastruoase de catre revistele de specialitate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cantareata si modelul de Instagram Tana Mongeau a fost printre primele vedete de pe covorul rosu! Cu o rochie scurta, multicolora, un decolteu adanc si un sarpe alb veninos, drept accesoriu, artista a vrut sa recreeze momentul facut de Britney Spears cu ani in urma. Un esec total, spun criticii, iar lista dezastrelor vestimentare continua!

Artista Mariahlynn a purtat, la randul ei, o rochie care nu i-a accentuat deloc frumusetea naturala. Combinatia dintre pene si un material transparent, la care a alaturat nefericit o pereche de sandale cu fundita pe glezna, au facut ca aparitia artistei sa fie una ratata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un alt artist care nu a acordat prea multa atentie modului in care s-a prezentat pe covorul rosu a fost cunoscutul Dj Khaled. El a purtat nelipsitii pantaloni albi- dar, de data aceasta, care par cu doua numere mai mari, si o camasa multicolora extrem de sifonata!

Lil Kim si Blac Chyna au pus accent pe puf si au ales sa poarte rochite scurte, iar rtista Ava Max a vrut sa abordeze un stil diferit fata de celelalte vedete si a venit imbracata intr-un costum de super-erou.

Nikita Dragun- celebra pe Youtube- a declansat un intreg val de revolta dupa ce a venit insotita de trei barbati in lesa.

Dincolo de tinute, John Travolta a creat unul dintre cele mai amuzante momente de la Premiile MTV Video Music Awards.

Actorul, prezent pe scena pentru a inmana trofeul Video of the Year, a confundat-o pe Taylor Swift cu un travestit. In momentul in care Travolta a citit numele castigatoarei si s-a pregatit sa ii inmaneze trofeul, i l-a oferit lui Jade Jolie, un travestit cu o coafura asemanatoare cu cea a lui Taylor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI