„Suntem abia la începutul săptămânii așa că avem nevoie și de activități care să ne aducă energie. Mergem acum la un bazin modern de înot din Chitila, unde peste 500 de copii sunt înscriși la cursuri. Colega mea, Larisa Rațiu, e chiar acum la o oră de acest gen”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Dimineața se începe cu energie bună

Larisa Rațiu: După cum puteți vedea, în spatele meu sunt câțiva copii de toate vârstele care fac cursuri de înot în acest bazin semi-olimpic.

Chiar în aceste momente fac ture alături de instructor și aș vrea să-i întrebăm chiar pe ei cum li se pare să-și înceapă dimineața în apă.
Aici este Rareș. Spune-mi, te rog, cum este la cursul de înot?

Rareș: La cursul de înot este amuzant, este distractiv și asta îmi place.

Larisa Rațiu: Câte ture de bazin faci tu într-o oră?

Rareș: Fac în jur de 50-60 de ture.

Larisa Rațiu: O să mergem chiar acum să vorbim și cu Andreea Năstase. Este alături de mine. Spune-mi, te rog, câți copii sunt înscriși și la cursul de înot?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Noua înșelătorie care face victime! Prin această metodă escrocii vor să fure datele românilor

Andreea Năstase: Avem aproximativ 700 de copii înscriși care își desfășoară activitatea aici și încă din decembrie, de când am deschis bazinul. Suntem mândri de acest lucru și fericiți pentru că ăsta a fost scopul bazinului, să aducem cât mai mulți copii care să practice sport.

Larisa Rațiu: Cât costă un abonament aici?

Andreea Năstase: Abonamentele la grupă variază între 180 de lei și 600 de lei, iar cele la individual între 150 de lei și 1.450 de lei.

Larisa Rațiu:  Aici pot veni și adulții sau este un bazin doar pentru copii?

Andreea Năstase: Bineînțeles că scopul lui principal este să atragă cât mai mulți copii, dar fiind bazin didactic am lăsat și pentru agrement, dar și pentru grupe de adulți, doar că nu se vor suprapune niciodată copiii cu adulții în bazin, așa că avem un program diferit. Ei pot veni de luni până vineri între orele 7.00 și 14.00, 20.00 și 22.00 și în weekend între orele 14.00-18.00”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si