UPDATE. Anchetatorii au revenit la „casa ororilor”, marți după-amiază.

UPDATE. Reconstituirea a continuat în zona lizierei.

UPDATE. Gheorghe Dincă are un sac în mână și explică, probabil, ce s-a întâmplat cu Luiza.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inițial, s-a plecat de la casa lui Gheorghe Dincă, după care anchetatorii au mers cu „monstrul din Caracal” la locul în care acesta a răpit-o pe Luiza Melencu.

Apoi s-a mers în satul în care a locuit fata, dar, la un moment dat, anchetatorii s-au oprit cu Dincă în zona în care acesta a scăpat de telefonul Luizei Melencu.

Citeste si: Cazul Caracal. Bunicul Luizei aruncă bomba: ”Nu am ce să îi reproșez lui Gheorghe Dincă”

Ulterior, anchetatorii și Gheorghe Dincă s-au întors în curtea casei acestuia și ar urma să plece la lizieră, acolo unde „monstrul din Caracal” ar fi aruncat rămășițele pământești ale Luizei Melencu.

Dacă inițial a recunoscut că a ucis-o pe Luiza, Gheorghe Dincă s-a răzgândit la audierile de săptămâna trecută.

Când i-au fost prezentate fotografii cu mai multe tinere, el nu a mai recunoscut-o pe Luiza și și-a schimbat declarațiile.

Citeste si: VIDEO| Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani. Ceea ce trebuia să fie o aniversare în familie, s-a transformat într-o comemorare

Foarte mulți localnici nemulțumiți l-au așteptat pe Gheorghe Dincă. Mama Luizei a devenit foarte agresivă atunci când mașina cu principalul cu suspect al crimelor de la Caracal a ajuns la locul de unde Dincă a luat-o pe Luiza Melencu în mașină, loc de unde a început reconstituirea.

Familia fetei și localnicii au început să strige „criminalule” atunci când Dincă a coborât din mașina polițiștilor.

Răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu au fost reconstituite, ieri, pas cu pas in Caracal. Anchetatorii l-au dus pe Gheorghe Dincă la casa ororilor. Ca să îl ferească de furia oamenilor strânși in fața casei, Dincă a fost apărat de luptătorii de la trupele speciale.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Soția lui Gheorghe Dincă a mințit! S-a aflat motivul pentru care nu s-a dus să îl viziteze pe criminalul din Caracal în arest! ”Nu a lăsat-o!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si