Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Dior, prezentare inspirată din anii 60. La prezentarea de modă au participat și vedete celebre

Săptămâna Modei de la Paris a prezentat un show incendiar al casei de modă Dior. Manechienel au purtat ținute uimitoare, insiprate din anii 60.

Redactia Stirile Kanal D,

Dior, prezentare inspirată din anii 60 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Săptămâna modei de la Paris a început, iar cei mai în vogă designeri au dezvăluit tendințele prêt-à-porter pentru sezonul toamnă-iarnă. Ținutele în culori neutre și croielile inspirate din anii 60 au dominat podiumul. Și vedetele invitate au atras toate privirile”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Dior, prezentare inspirată din anii 60

Casa de modă Dior a dat startul Săptămânii Modei de la Paris. Colecția prêt-à-porter pentru sezonul toamnă-iarnă 2024-2025 a captivat audiența cu ținutele care au îmbinat croielile moderne cu cele inspirate din moda anilor 60. Piesele de rezistență au fost paltoanele în culori neutre, pe care a fost scris numele casei de modă.
Prezentarea a avut loc într-un cadru inedit, a cărei temă a fost emanciparea femeii.

Citește și: VIDEO- Exercițiu de alarmare publică în România! Momentul în care sirenele au început să sune în toată țara

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La show-ul Dior au fost prezente mai multe vedete, printre care actrița Jennifer Lawrence sau Natalie Portman. Casa de modă a oferit și internauților posibilitatea de a urmări show-ul în direct în mediul online.
Într-un decor futurist, casa de modă Saint Laurent a încheiat apoteotic seara. Acesta a uimit cu ținutele îndrăznețe. Materialele transparente au fost cele mai des folosite, lăsând la vedere trupul manechinelor. Și aici nuanțele care au dominant podiumul au fost cele neutre.


Show-ul a avut parte și de un public pe măsură. Kate Moss, dar și actrița Lilly Collins s-au numărat printre cei care au admirat îndeaproape noua colecție a brandului.
Cele mai cunoscute case de modă de lux din Franța urmează să susțină show-uri la Paris până pe 5 martie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI