Tracy Smith, în vârstă de 43 de ani, era directoare de școală privată în Florida când ar fi început o relație sexuală cu un student, potrivit CBS Miami, care a citat raportul ei de arestare. 

Citește și: Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor sexy, iese la atac. "Lui Dumnezeu îi place ce fac"

Se pare că elevul a vorbit cu profesoara despre problemele lui din familie, iar ea i-a împărtășit problemele ei personale.

În acest fel s-a ajuns la o relație extra-școlară nepotrivită între cei doi, informează Fox News.

Relație sexuală între elev și profesoară

Directoarea Tracy Smith este acuzată că a abuzat sexual de un student de sex masculin care i s-a confesat despre problemele de familie, potrivit unui raport din instanță.

Citește și: Profesoară umilită în public după ce a spus „Bună ziua, fetelor” la ora de curs

Elevul i-a cerut ajutor lui Tracy Smith, care era șefa Xceed Preparatory Academy din Coral Springs, Florida. După acest episod inițial, el a început să studieze și să susțină teste în biroul ei încă din octombrie 2022.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. O profesoară de 23 de ani, arestată după ce a organizat bătăi între elevi la clasă

Elevul, impresionat de "figura maternă" a directoarei

Cei doi s-au apropiat treptat unul de altul, iar băiatul ar fi văzut-o pe profesoară ca pe o "figură maternă", a declarat victima poliției.

Elevul a mărturisit poliției că Tracy Smith ar fi început să-l atingă în timpul sesiunilor de studiu.

La început a fost „reconfortant”, dar cu cât a durat mai mult, cu atât a devenit mai inconfortabil, a spus tânărul de 15 ani, potrivit CBS Miami.

Citește și: Cine este misteriosul iubit al Anamariei Prodan: „Sunt superbi împreună!”

El le-a spus polițiștilor că se simte „vinovat”, iar performanțele sale la școală au avut de suferit din cauza presupuselor acțiuni ale lui Smith.

Brian Bieber, un avocat care reprezintă școala, a făcut o declarație pentru presă  în care a spus că acuzațiile au fost o surpriză pentru instituție.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Smith a lucrat la Xceed aproape trei ani și a fost profesoară timp de aproape 20 de ani, potrivit lui Bieber.

Activitatea ei de caritate a câștigat, de asemenea, premii locale pentru servicii filantropice remarcabile.

Detalii din dosarul procurorilor

Potrivit procurorilor, elevul a recunosut că Tracy Smith a început să-i atingă piciorul cu piciorul ei, apoi a progresat până la atingerea piciorului cu mâna ei, iar el trecându-și mâna de sus până jos pe piciorul ei. D

Detectivul Mark Mitter din Coral Springs a raportat că există dovezi care susțin acuzațiile despre abuzul petrecut pe parcursul a 7 luni, din octombrie anul trecut până pe 6 aprilie, potrivit raportului de arestare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si