Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Directoare de școală, arestată după ce a abuzat sexual un elev

Directoarea unei școli private a fost arestată după ce părinții unui elev au acuzat-o că l-a abuzat sexual pe fiul lor din clasa a X-a.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tracy Smith, în vârstă de 43 de ani, era directoare de școală privată în Florida când ar fi început o relație sexuală cu un student, potrivit CBS Miami, care a citat raportul ei de arestare. 

Citește și: Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor sexy, iese la atac. "Lui Dumnezeu îi place ce fac"

Se pare că elevul a vorbit cu profesoara despre problemele lui din familie, iar ea i-a împărtășit problemele ei personale.

În acest fel s-a ajuns la o relație extra-școlară nepotrivită între cei doi, informează Fox News.

Relație sexuală între elev și profesoară

Directoarea Tracy Smith este acuzată că a abuzat sexual de un student de sex masculin care i s-a confesat despre problemele de familie, potrivit unui raport din instanță.

Citește și: Profesoară umilită în public după ce a spus „Bună ziua, fetelor” la ora de curs

Elevul i-a cerut ajutor lui Tracy Smith, care era șefa Xceed Preparatory Academy din Coral Springs, Florida.

După acest episod inițial, el a început să studieze și să susțină teste în biroul ei încă din octombrie 2022.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO. O profesoară de 23 de ani, arestată după ce a organizat bătăi între elevi la clasă

Elevul, impresionat de "figura maternă" a directoarei

Cei doi s-au apropiat treptat unul de altul, iar băiatul ar fi văzut-o pe profesoară ca pe o "figură maternă", a declarat victima poliției.

Elevul a mărturisit poliției că Tracy Smith ar fi început să-l atingă în timpul sesiunilor de studiu.

La început a fost „reconfortant”, dar cu cât a durat mai mult, cu atât a devenit mai inconfortabil, a spus tânărul de 15 ani, potrivit CBS Miami.

Citește și: Cine este misteriosul iubit al Anamariei Prodan: „Sunt superbi împreună!”

El le-a spus polițiștilor că se simte „vinovat”, iar performanțele sale la școală au avut de suferit din cauza presupuselor acțiuni ale lui Smith.

Brian Bieber, un avocat care reprezintă școala, a făcut o declarație pentru presă  în care a spus că acuzațiile au fost o surpriză pentru instituție.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Smith a lucrat la Xceed aproape trei ani și a fost profesoară timp de aproape 20 de ani, potrivit lui Bieber.

Activitatea ei de caritate a câștigat, de asemenea, premii locale pentru servicii filantropice remarcabile.

Detalii din dosarul procurorilor

Potrivit procurorilor, elevul a recunosut că Tracy Smith a început să-i atingă piciorul cu piciorul ei, apoi a progresat până la atingerea piciorului cu mâna ei, iar el trecându-și mâna de sus până jos pe piciorul ei. D

Detectivul Mark Mitter din Coral Springs a raportat că există dovezi care susțin acuzațiile despre abuzul petrecut pe parcursul a 7 luni, din octombrie anul trecut până pe 6 aprilie, potrivit raportului de arestare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI