El este de părere că Teodora și-a impus să fie distantă cu el. Bruneta, în schimb, i-a cerut răbdare. Concurenta se teme să își facă iluzii și planuri pentru că nu-și dorește să se aleagă cu inima frântă și multă dezamăgire.

Moldo: Simt oarecum o barieră. Poate zici că nu vrei să te grăbești, nu știu...

Teodora: Poate mi-am impus ceva, dar a fost fără să-mi dau seama.

Nu știu.

Moldo: Am momente când mă gândesc că lucrurile între noi au mers foarte frumos până acum.

Teodora: Foarte frumos, da, dar recunoaște că și destul de repejor. Pe mine una m-a luat prin surprindere ce s-a întâmplat între noi.

Citește și: Bombă în Casa Iubirii! Adevăratul motiv pentru care Teodora l-a salvat pe Antoni: "Să-mi vărs frustrările"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Moldo: Eu nu vreau să simt nu mai e loc de mai mult. Vreau să vină totul natural, așa cum a fost și până acum. Nu vreau să simt că e punctul maxim.

Teodora: Clar nu! Nici eu nu vreau să simți asta sau eu să simt asta, dar eu zic că timpul le va rezolva pe toate.

Moldo, discuție în grădină, la Casa iubirii: Tu ce simți, Teodora?

Moldo:  Tocmai de-aia te întrebam ce simți tu. Cum vezi tu lucrurile?

Teodora: Eu le văd bine.

Citește și: VIDEO Teodora și Moldo, din ce în ce mai apropiați! Detaliul pe care l-a observat tânărul la brunetă: „Ieși în evidență”

Moldo: Uite, dacă mă întrebi pe mine... Când am intrat în casă, la fel, aveam anumite bariere și ziceam că nu mă deschid sau că nu vreau să fiu eu. Aveam în capul meu niște bariere impuse și treaba asta nu m-a lăsat să mă deschid.

Teodora: Eu sunt deschisă, eu chiar nu am barierele pe care le aveai tu. Din câte înțeleg, tu chiar aveai bariere mari, nu erai deschis.

Moldo: Tu când îmi zici că nu vrei sa te grăbești, la ce anume te referi?

Teodora: Nu știu, nu vreau să mă grăbesc să trag anumite concluzii. Încerc să las totul să vină de la sine și să vedem pe parcurs unde o să ducă asta, că nu vreau să mă gândesc neapărat acum. Să-mi imaginez eu oare cum o fi și după aceea să se întâmple ceva între noi și să rămân cu dezamăgirea aia că mi-am făcut planuri și uite, nu a fost să fie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si