Potrivit traditiei, centrul distractiei de 1 mai e la mare, iar cei care vor sa petreaca non-stop pana atunci nu sunt deloc putini. Cluburile au frematat, si azinoapte, de petreceri, pana la rasarit!

Citeste si: VIDEO| Hoții au dat atacul în vilele scumpe din cartierul Pipera chiar în noaptea de Înviere

Rasaritul nu i-a gasit pe fidelii acestui club epuizati nici dupa cea de-a treia noapte furtunoasa.

La fel de energici, desi au pierdut sirul orelor de cand stau cu paharul in mana,  marturisesc ca au un secret care ii face biruitori in lupta cu oboseala.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si la propriu, si la figurat, fetele au fost la inaltime.

La fel de spontan e si acest tanar care-si mentine echilibrul pe mese ca un veritabil acrobat. Cu toate ca ne marturiseste sincer ca nici nu mai stie ce bea la cat e de amortit.

Citeste si: VIDEO| Moartea lui Răzvan Ciobanu, un mister! Imaginile teribile descriu un traseu CIUDAT pe care deocamdată nimeni nu și-l explică

La terasele cu specific grecesc, nu sampania servita cu roaba a fost placerea. Aici, tinerii au spart farfurii si au rupt scaune.

Noptile albe nu s-au sfarsit, iar apogeul distractiei va fi atins peste doua zile, de 1 Mai. Hotelierii spun ca Paste aproximativ 40 de mii de turisti au fost pe litoral. Cei mai multi au ales Mamaia sau Vama Veche.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si