Hotii au ales drept tinta Pipera, cartierul bogatilor de la marginea capitalei. Nu i-au speriat nici agentii firmei de paza care asigureau securitatea in zona, nici gardul care imprejmuieste vilele.

Unul dintre paznici a anuntat spargerile ieri, la ora 12 si 30 de minute. Politistii au ridicat mai multe probe din casele sparte, in speranta ca vor da de urma hotilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Abia dupa ce proprietarii se vor intoarce se va sti cu exactitate cat de bogata a fost prada hotilor. Politistii au deschis un dosar penal pentru acuzatia de furt calificat, insa indiciile sunt putine in acest moment.

Pentru o vacanta linistita, politistii va sfatuiesc sa nu va laudati cu destinatia spre care va indreptati.

Citeste si: VIDEO| Moartea lui Răzvan Ciobanu, un mister! Imaginile teribile descriu un traseu CIUDAT pe care deocamdată nimeni nu și-l explică

De asemenea, sistemele de alarma si camerele de supraveghere ingreuneaza munca hotilor, insa e nevoie de o investitie importanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si