Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Doi bărbați din Argeș au fost atacați de o ursoaică. S-au luptat corp la corp cu animalul

Doar o minune a facut ca doi barbati din Arges sa traiasca dupa ce au fost atacati, in padure, de o ursoaica. Fiara le-ar fi iesit ca din senin in cale, povestesc oamenii, care s-au luptat cu animalul. Au reusit sa scape intr-un final, iar acum sunt in spital cu rani destul de grave.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele groaznice s-au derulat in comuna Malureni din Arges. Cei doi barbati atacati de urs erau in padure, iar fiara a sarit pe ei dintr-un tufis. Barbatii povestesc ca s-au luptat corp la corp cu animalul.

Citeste si: VIDEO| Pui de urs, salvat dintr-un canal. Soluția ingenioasă găsită de jandarmi

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din fericire, au resuit sa scape din ghearele lui si au sunat dupa ajutor. O ambulanta i-a transportat in mare graba la spitalul judetean din Pitesti.

Citeste si: Un copil ajută o căprioară oarbă să găsească mâncare, în fiecare zi, înainte de a ajunge la școală

Cei doi raman internati pentru tratament. Intre timp, jandarmii montani au pornit prin padure sa caute ursoaica agresiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI