„După furatul miresei, valsul mirilor, cabinele foto sau aruncatul buchetului, un nou trend acaparează piața nunților, sala de evenimente fără semnal la telefon. S-a întâmplat chiar la o nuntă din țara noastră”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Fără telefoane în sala de evenimente la nuntă

Mai multe detalii despre această situație știe Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani s-a căsătorit în secret cu mătușa lui. Femeia avea 91 de ani. „A fost ultima ei dorinţă”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cred ca cel puțin o dată vi s-a întâmplat să mergeți la o nuntă unde invitații au stat toată seara mai mult cu ochii în telefon și nu prea au dansat sau nici măcar nu au vorbit intre ei.
Doi miri creativi, chiar de la noi din țară, au găsit soluția. Au bruiat semnalul în salonul unde au organizat petrecerea de nuntă pentru ca invitații să socializeze.


Practic, pe tot parcursul evenimentului cei aproximativ 600 de oaspeți nu s-au putut folosi de telefoane.
Pățania a fost făcută publică chiar de unul dintre nuntașii care au luat parte la eveniment. În urma postării au început dezbateri aprinse pe internet. Iar în timp ce unii au încurajat trend-ul, alții l-au blamat. Rămâne de văzut dacă și alți miri vor aborda aceeași strategie pentru a avea distracția garantată în ziua nunții”, a
transmis Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si