Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Doi soți români, acuzați că s-au îmbogățit din haine de lux furate. Prejudiciul este de peste 1 milion de euro

Cei doi români sunt acuzați că ar fi furat haine și încălțăminte de firme de lux din Italia. Polițiștii spun că prejudiciul este de peste un milion de euro.

Redactia Stirile Kanal D,

S-au îmbogățit din haine de lux furate [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Doi soți români ar fi vândut încălțăminte și haine furate din magazinele de lux din Italia, cum ar fi Gucci sau Balenciaga. Peste un milion de euro este prejudiciul, spun polițiștii, care au găsit în casa lor bunuri de sute de mii de euro. Probabil indivizii fac parte dintr-o rețea cu ramificații și în alte țări”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Doi soți români, acuzați că au furat haine de lux din Italia

„- Știați că sunt furate acele produse? De unde le-ați luat? De unde furați hainele? De unde le-ați luat?”.

Femeia de 36 de ani și soțul ei, în vârstă de 45 de ani, sunt bănuiți că ar face parte dintr-o bandă de tâlhari care ar fi prădat mai multe magazine de lux din Italia, din

care au dispărut genți, pantofi și haine marca Gucci, Dolce&Gabbana, Burberry şi Balenciaga. Valoarea de piață a bunurilor furate depășește un milion de euro. Acasă la cei doi români au fost găsite o parte din respectivele obiecte vestimentare, spun polițiștii.

Citește și: VIDEO: Suspectul în cazul asasinării lui Adrian Kreiner a fost dus înapoi la Timișoara. Polițiștii fac percheziții în locuința lui

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anchetatorii au ajuns la concluzia că bunurile de lux furate erau vândute pe un site specializat din străinătate. Cei doi soți și-ar fi făcut mai multe profile și au postat anunțurile. În computerele lor au fost găsite o grămadă de tranzacții care acum sunt investigate. De asemenea, polițiștii le-au confiscat nouă mii de euro și un autoturism de lux.

Mașina ar fi fost cumpărată din banii obținuți din astfel de tranzacții ilegale, pe care cei doi le derulau încă din 2021. Dar plângerea a fost formulată abia acum, în Italia, de un reprezentant legal al casei de modă „Gucci”. Nu e clar dacă cei doi români se duceau personal acolo să fure  sau procurau produsele de la alte persoane.

De-a lungul timpului magazinele caselor de modă de lux au devenit ținta hoților.

Au apărut mai multe imagini spectaculoase cu astfel de jafuri, unele fiind chiar recente.

Deocamdată, cei doi soți români sunt cercetați de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI