Doi turisti straini au fost filmati in timp ce mergeau cu bicicleta pe munte, prin zapada.

Cei doi tineri din Ucraina au vrut sa mearga in drumetie pe munte cu bicicletele. Turistii au plecat din Sibiu spre Balea Lac si au ignorat complet avertismentele salvamontistilor sibieni. Cand au ajuns pe Transfagarasan au realizat ca nu mai pot inainta din cauza stratului consistent de zapada.

Salvatorii montani din Arges au fost anuntati de colegii care i-au vazut pe cei doi tineri, iar acestia i-au intampinat pe drum. Dupa cateva ore de mers pe langa biciclete, turistii i-au intalnit pe salvamontistii argeseni. Acestia i-au preluat si i-au coborat pana la baza muntelui, pe un traseu marcat si sigur.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Doi turiști străini au fost filmați în timp ce mergeau cu bicicleta pe munte

Citeste si: VIDEO| Spectacol macabru transmis, în direct, pe o rețea de socializare! Mai mulți indivizi torturează un cal

Citeste si: VIDEO| Ne așteaptă o lună a extremelor! Meteorologii trag un semnal de alarmă

Salvamontistii avertizeaza ca in aceasta perioada exista un risc urias de avalansa pe versantii pe care s-a depus zapada proaspata.

Culmea este ca in Masivul Fagaras chiar a avut loc o avalansa la peste 1800 de metri altitudine in urma careia zapada a alunec at pe o distanta de 2 kilometri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si