In satul Chirpar din Sibiu o intalnim pe Ana Gavriluta, bunica in a carei privire se pot citi deopotriva durerea si dragostea cu care si-a crescut singura, vreme de mai bine de 18 ani, nepotii.

Ana Gavriluta: Mama lor a plecat, fetita a fost pe clasa a treia si baiatul a fost pe a cincea. A plecat..la lucru in strainatate da nu stim pe unde.

In ciuda greutatilor, s-a zbatut in fiecare zi sa le ofere o viata frumoasa celor doi copii. I-a invatat ca numai prin munca si daruire vor razbi in viata si le Le-a insuflat dragostea de carte si i-a inspirat sa viseze ca, intr-o zi, prin munca si daruire, vor razbi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Copiii de ieri sunt, astazi, tineri cu aspiratii mari. Ambii si-au continuat studiile si dupa liceu si recunosc cu emotie ca, fara bunica, viata lor ar fi aratat cu totul altfel.

Bunica, vazuta ca un inger de cei doi nepoti, a avut sprijin de nadejade in ultimii ani. Pe asistentii sociali de la SOS Satele Copiilor, care s-au luptat sa ajunte aceasta familie sa nu se destrame.

Sa nu ajunga acesti copii in orfelinat. In asociatie sunt oameni cu suflet care-si dedica mai tot timpul copiilor fara sansa.

In satul din Cisnadie o regasim pe Mariana Rusu. Inainte a fost cadru didactic, dar a renuntat la meserie ca sa salveze suflete aproape pierdute.

Ba mai mult, copilul ei a crescut cu cei de aici, din satul copiilor.

Pentru ca povestea sa mearga mai departe, e nevoie de bani.

Satele copiilor supravietuiesc din donatii. Fiecare putem ajuta. Cu un SMS cu textul MAMA la 8844 putem dona 2 euro pe luna. Astfel donam viitor unor copii care altfel ar fi pierduti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si