Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Donator de viitor”. Bunica Ana, un înger pentru nepoți

Campania „Donator de viitor ajunge” in casele familiilor sarace, care cu greu isi cresc copiii. Langa Sibiu, o bunica s-a zbatut singura sa le ofere nepotilor ei o viata linistita si educatie, dupa mama lor a disparut fara urma. Cu ajutorul celor de la Sos Satele Copiilor, a reusit sa ii tina langa ea.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In satul Chirpar din Sibiu o intalnim pe Ana Gavriluta, bunica in a carei privire se pot citi deopotriva durerea si dragostea cu care si-a crescut singura, vreme de mai bine de 18 ani, nepotii.

Ana Gavriluta: Mama lor a plecat, fetita a fost pe clasa a treia si baiatul a fost pe a cincea. A plecat..la lucru in strainatate da nu stim pe unde. In ciuda greutatilor, s-a zbatut in fiecare zi sa le ofere o viata frumoasa celor doi copii. I-a invatat ca numai prin munca si daruire vor razbi in viata si le Le-a insuflat dragostea de carte si i-a inspirat sa viseze ca, intr-o zi, prin munca si daruire, vor razbi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Copiii de ieri sunt, astazi, tineri cu aspiratii mari. Ambii si-au continuat studiile si dupa liceu si recunosc cu emotie ca, fara bunica, viata lor ar fi aratat cu totul altfel.

Bunica, vazuta ca un inger de cei doi nepoti, a avut sprijin de nadejade in ultimii ani. Pe asistentii sociali de la SOS Satele Copiilor, care s-au luptat sa ajunte aceasta familie sa nu se destrame. Sa nu ajunga acesti copii in orfelinat. In asociatie sunt oameni cu suflet care-si dedica mai tot timpul copiilor fara sansa.

In satul din Cisnadie o regasim pe Mariana Rusu. Inainte a fost cadru didactic, dar a renuntat la meserie ca sa salveze suflete aproape pierdute.

Ba mai mult, copilul ei a crescut cu cei de aici, din satul copiilor.

Pentru ca povestea sa mearga mai departe, e nevoie de bani. Satele copiilor supravietuiesc din donatii. Fiecare putem ajuta. Cu un SMS cu textul MAMA la 8844 putem dona 2 euro pe luna. Astfel donam viitor unor copii care altfel ar fi pierduti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI