Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Două fetiţe orfane de mamă, au fost atacate cu spray paralizant de un tânăr aflat într-o maşină

Două fetițe au ajuns la spital, după ce un bărbat le-a dat cu spray paralizant în ochi, în timp ce trecea pe lângă ele cu mașina.

Stefania Pavel,

Două fetițe au ajuns la spital, după ce un bărbat le-a dat cu spray paralizant în ochi, în timp ce trecea pe lângă ele cu mașina.

[Sursa foto: Captură ecran - ZDI- online]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două fetițe în vârstă de 3 ani, respectiv 11 ani, au ajuns la spital după ce un tânăr a pulverizat dintr-o mașină un spray paralizant, potrivit Ziarul de Iași.

Una dintre fete a suferit arsuri de gradul 1

Cele două se aflau într-o căruţă, iar bărbatul le-a pulverziat cu spray dintr-o maşină în deplasare. Incidentul s-a petrecut în comuna Ciortești, din judeţul Iași. Fata cea mică a suferit arsuri de gradul 1 pe față și pe ochi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Scandal-monstru în parcarea unui supermarket din România. Trei persoane au folosit spray lacrimogen şi un cuţit

Potrivit unor vecini, copiii sunt orfani de mamă, care a murit anul trecut de cancer, iar tatăl copiilor muncește cu ziua prin sat să-i întrețină, conform sursei citate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI