O femeie în vârstă de 33 de ani care conducea un tramvai pe bulevardul Liviu Rebreanu a intrat în coliziune cu un alt tramvai care era condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani.

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului

Victima este o femeie în vârstă de 39 de ani pasageră a tramvaiului condus de femeia de 33 de ani, a transmis Poliția Timiș.

Serviciul Public de Transport local Timișoara susține în același timp că nicio persoană nu a fost rănită. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ca urmare a unui accident produs între 2 tramvaie, pe tronsonul comun al liniilor 8 și 9, înainte de sensul giratoriu de la AEM, circulaţia tramvaielor este momentan suspendată în zona producerii accidentului. Nu există victime în rândul călătorilor, singura afectata fiind colega noastră vatman, implicată în coliziune. În cele ce urmează, la fața locului se vor desfășura cercetări ale organelor abilitate”, au declarat reprezentanții STPT. 

Echipajele medicale și polițiștii au intervenit la locul accidentului. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si