Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dragostea cu năbădăi dintre episcopul din Oradea și o enoriașă, terminată la poliție

Povestea de dragoste cu nabadai dintre o enoriasa si un episcop reformat din Oradea a ajuns la urmatorul episod. Denisa, femeia care il acuza pe prelat ca ar fi lasat-o gravida, a venit tocmai din Germania, pentru a fi audiata la politie. Dupa 18 ore de mers cu autocarul, ea a trebuit sa raspunda intrebarilor politistilor, in dosarul in care este acuzata de santaj si hartuire.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Ești tare sexi! Ce zici dacă pun mâna puțin pe gemene?”

Cu asemenea mesaje spune Denisa ca a sedus-o slujitorul Domnului. „Zmeurica mea”, „iubi”, „virginica mea”, o alinta episcopul reformat Csry István, in varsta de 63 de ani, pe Denisa Chilba, o femeie mai tanara cu 30 de ani si care sustine ca si-ar fi inceput viata sexuala cu barbatul in sutana. Povestea lor furtunoasa de dragoste s-a terminat, insa, la politie. Ea pretinde ca a lasat-o gravida si vrea despagubiri in instanta, iar el o acuza de hartuire si santaj.

Denisa Chilba: Am ajuns din victim sa fiu hartuitoare si santajista. I-am scris, da. Eu consider si in ziua de astazi ca nu este o hartuiala.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Femeia a venit din Stuttgart, Germania, unde ingrijeste batrani, special pentru a fi audiata la politie. Dar sustine ca a refuzat sa dea vreo declaratie in fata agentilor. Cat despre episcop, Denisa spune ca omul o ignora cu totul, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Iubirea dintre cei doi, spune Denisa, s-a consumat din noiembrie anul trecut si pana in luna martie a acestui an si a lasat urme adanci si in sufletul femeii, care nu-si explica o asemenea atitudine din partea unui slujitor al domnului.

Denisa Chilba: Chiar stau sa ma gandesc ca nu-l mustra constiinta. Ar trebui sa fie un om evlavios, exemplul societatii, oamenilor, enoriasilor, familiei. Nu-l mustra constiinta ca totusi lasa o femeie tanara cu un copil pe drumuri?!

Totul a inceput cand episcopul ar fi invitat-o pe femeie mai intai la o slujba, la biserica, se se cunoasca mai bine. Incet-incet, idila celor doi s-a mutat acasa la Denisa. Barbatul ar fi insistat si pana urma ea a fost de acord sa faca sex cu el, din mila. A urmat o ploaie de mesaje fierbinti schimbate de cei doi.

De partea cealalta, povestea pare altfel. Episcopul, sustinut de sotia lui, neaga toate acuzatiile Denisei si spune ca femeia este, de fapt, cea care-l hartuieste si-i trimite mii de mesaje scrise.

Vizita la politie este prima dintr-un sir lung de audieri si declaratii care vor urma in dosar. In plus, Denisa Chilba spune ca va cere pensie alimentara in instanta.

Si comisia de Disciplina a Bisericii Reformate are acum o misiune dificila: sa stabileasca cine este vinovat de tot acest scandal sexual.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI