Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Drama adolescentei care a vrut să se sinucidă. Un psiholog a convins-o, telefonic, să rămână în viață

O adolescenta de 17 ani din Capitala, abuzata de tatal vitreg dar neluata de nimeni in seama, a fost salvata in ultima clipa de la un gest extrem. Biata de ea a incercat sa-si ia zilele, dar a vrut inainte sa stea de vorba cu cineva. Sa nu moara singura. A sunat la Telefonul Copilului - iar psihologul care a raspuns a stiut exact cum sa o convinga pe fata sa stea cat mai mult in viata. Intre timp a alertat politia, dar nu a inchis nicio clipa apelul. A stat de vorba cu ea pana cand a fost localizata si gasita.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata de 17 ani a trait un chin asemanator cu iadul, care a tinut vreme de 6 ani de zile si-n cele din urma a impins-o in pragul mortii.

In tot acest timp, tatal vitreg ar fi abuzat-o sexual si nimeni nu a crezut-o cand s-a plans ca trece prin astfel de clipe groaznice: nici familia si nici psihologul la care fusese inainte sa se gandeasca sa-si puna capat zilelor.

Aseara- satula sa mai indure suferinta- a luat pastile combinate cu alcool, sperand ca va scapa de toate. Ramasese singura in apartamentul in care locuieste cu mama si norocul a facut ca adolescenta s-a simtit singura si a sunat la Telefonul Copilului.


Avea nevoie sa impartaseasca drama cu cineva.

CATALINA SURUCEL- PRESEDINTELE ASOCIATIEI TELEFONUL COPILULUI: Le-a spus specialistilor nostri ca nu vrea sa moara singura.

Drama adolescentei care a vrut să se sinucidă. Poliția a fost alertată

De la celalalt capat al firului- psihologul asociatiei i-a ascultat calm oful dureros si- cu blandete- i-a dat sfaturi in incercarea de a o tine cat mai mult in viata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

CATALINA SURUCEL: E important sa gasim impreuna suficiente motive ca facem acel copil sa isi doreasca sa traiasca. Colega noastra a stiut sa conduca discutia spre aceasta directie.

Intre timp, a alertat si politia. Doi agenti s-au dus in call center ca sa asculte convorbirea cu tanara. Altii au plecat in teren.

Dupa o ora de la apel- discutia s-a intrerupt, insa psihologul stie ca asta se va intampla si a pregatit-o pe fata cu zece minute inainte, ca nu cumva sa creada ca i-a fost inchis telefonul in nas.

Asa ca, tanara a revenit. Intre timp, politistii au reusit sa localizeze telefonul, iar cand au ajuns in scara blocului au recurs la o metoda inedita ca sa-si dea seama care e apartamentul in care tanara era la un pas de moarte.

DIANA SARCA- PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI CAPITALEI: Au batut cu putere cu pumnul in usi, li s-a confirmat. Da, este locatia potrivita. Nu au patruns in forta. Tanara a deschis usa, era in stare degradata, era somnolenta.

Drama adolescentei care a vrut să se sinucidă. Psiholog: „Eu blamez mama”

Fata a fost transportata la spital, pentru ingrijiri medicale. Se pare ca in trecut a mai fost internata la psihiatrie, in urma unei crunte depresii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

KEREN ROSNER- PSIHOLOG: A fost solutia ca sa atraga atentia ca traieste o drama. Daca este adevarat ce declara adolescenta, eu blamez mama. Inseamna ca a sesizat ceva si nu a intervenit. Nu vorbim de abuzator ca e o persoana care stie sa isi ascunda comportamentul dual.

Acum, politistii asteapta ca tanara sa-si revina cat de cat, ca sa stea de vorba cu ea. Daca se dovedeste ca fata spune adevarul, ar putea deschide dosar penal pe numele tatalui pe abuz sexual contra unui minor.

Citeste si: VIDEO| O adolescentă care a sunat la Asociaţia Telefonul Copilului ameninţând că se sinucide a fost găsită de poliţiştii din Bucureşti

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI