De cateva zile, doar aparatele il mai tineau in viata pe Stan Băcioiu, pe un pat de spital din Marea Britanie. Romanul, in varsta de 40 de ani, a fost desfigurat in bataie de doi indivizi necunoscuti, intr-un orasel din apropiere de Birmingham.

Agresorii- aparent si ei romani- l-au atacat pe Stan Bacioiu intr-un mod violent, pana cand l-au lasat pe jumatate mort, pe strada.

Madalina Băcioiu, sotia romanului decedat: Poliția a luat camerele de supraveghere de la magazinele din zona, am înțeles că au fost audiați niște martori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Români martori la atacul din centrul Londrei. Atacatorul purta o vestă cu explozibili

Un coleg de-al lui Stan l-a vazut in agonie si a sunat la ambulanta, iar victima a fost dusa de urgenta la spitalul din Nottingham, unde a fost operata pe creier. 9 zile a stat in coma, insa ieri- de Ziua Nationala a Romaniei- inima lui Stan a incetat sa mai bata.

Madalina Băcioiu: De joi, a intrat în moarte cerebrală. Normal, de la început, mi-au spus că starea lui este de comă indusă. Inima lui, din cauza antibioticelor foarte puternice pe care i le-au administrat, a cedat după o zi.

Stan Bacioiu, originar din Vrancea, plecase in Marea Britanie cu gandul unui viitor mai bun. Muncea in constructii si voia sa le trimita sotiei si celor doi fii bani sa traiasca bine, asa cum in tara nu mai reuseau s-o faca.

In comuna pe care a parasit-o fara sa mai priveasca in urma, tatal barbatului priveste, inlacrimat, pozele de familie. Doar cu ele a mai ramas.

Familia romanului ucis in Anglia face acum procedurile de repatriere, insa costurile sunt uriase. Prieteni apropiati ai barbatului decedat spera ca oameni cu suflet sa doneze, pentru ca romanul sa fie inmormantat pe pamantul natal.

Citeste si: VIDEO| Ei sunt ucigașii vitnamezului găsit mort în Capitală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si