Alexandru Patrascu, un promitator cantaret de muzica populara, traverseaza niste clipe cumplite de cand si-a gasit casa scrum, acum cateva zile. Plecat la o cantare, tanarul a fost sunat de apropiati care l-au informat despre incendiu, dar la inceput a crezut ca este vorba de o gluma. Cand a vazut dezastrul declansat de la un scurtcircuit, Alexandru a amutit de durere si apoi a lesinat, asa cum a declarat in cadrul emisiunii "Agentia VIP", moderata de Cristi Brancu.

Imediat, in ajutorul lui Patrascu au sarit prietenii, dar si colegii de la Etno TV, care au realizat un video emotionant cu solistul, chiar in casa mistuita de flacari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Si in textul care insoteste clipul se face apel la sprijinirea lui Alexandru in aceste clipe grele. "Drama unui interpret tanar poate fi transformata de noi intr-un nou inceput! Alexandru Patrascu a trecut printr-o tragedie, dar mandria il impiedica sa ceara vreun sprijin. In zilele urmatoare, Etno Tv va fi alaturi de el si va va arata cat de saritori sunt colegii de cantec, ce suflet bun au oamenii de rand si cat le pasa semenilor nostri de acest tragic caz!". 

Patrascu este considerat o mare speranta a muzicii populare romanesti, cantand de cate ori in compania celebrei Maria Ciobanu, in casa careia a si crescut o perioada! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si