Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Drumul care rivalizează cu Transfăgărășanul

Bine ascuns la poalele muntilor Poiana Rusca, un mic colt de rai asteapta cu nerabdare sa fie vizitat de turisti. Zona nu este inca foarte cunoscuta insa vorba se duce repede iar turistii sunt din ce in ce mai curiosi sa descopere mica asezare aflata la aproximativ o suta de kilometri de Timisoara.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traseul a prins viata dupa 3 ani de munca intensa si imediat cum a fost inaugurat, sute de curiosi au dat navala sa il incerce. A fost o surpriza neasteptata chiar si pentru autoritati sau comerciantii care si-au asezat tarabele aici.

Aproape jumatate din suprafata drumului a fost construita in roca, astfel ca peisajele care se arata celor ce il traverseaza iti taie rasuflarea.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

Bine ascunsa printre padurile dese, localitatea Vila lui Liman este oaza de liniste cautata de cei care se aventureaza in aceste locuri. Nu doar romanii stiu de asezarea feerica, ci si strainii.

Cosmina este originara din Tomesti, dar traieste in America de doua decenii. Anul acesta si-a adus si copilul sa vada frumusetile Banatului.

Locul incepe sa fie cautat si de pensionari, mai ales ca preturile sunt acceptabile.

In lunile de vara, in zona sunt asteptati mii de turisti

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI