"Dan Ilie Morega șochează din nou. Deși avea deja 2 dosare penale pentru că a condus fără permis, baronul local din Gorj a fost filmat pe străzile din Târgu Jiu la volanul unei mașini cu girofar. În fața jurnaliștilor a explicat faptul că este ofițer de informații și se afla într-o misiune... secretă. În plus, e decis să-i dea în judecată pe polițiști", a transmis Cristian Sabbagh.

Baron local și agent secret fără permis

În imagini apare Dan Ilie Morega, fost parlamentar și prefect de Gorj. Este la volanul unei mașini cu girofar. În plus, depășește pe linie continuă. Cel puțin trei probleme în aceste imagini. Șoferii l-au filmat în trafic știind că baronul local avea deja 2 dosare penale pentru conducere fără permis. De data aceasta, a folosit și girofarul.

"- Da. Care-i problema?
- Aveți girofar.
- Da.
- De unde l-ați cumpărat?
- Mi l-au dat, că sunt ofițer de informații. Sunt colonel.
- Cine vi l-a dat
- Papa de la Roma. Am fost pe la Papa. Altceva? Altă întrebare, altă întrebare!", a declarat Dan Ilie Morega.

Am insistat cu întrebările și...

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

"- Dar cu girofarul, domnule președinte, aveți acte că puteti să circulați?
- Normal. Dacă ești colonel, ești în misiune... la orice oră din zi sau din noapte.
- Erați în misiune?
- Da, sigur.
- Ce misiune? Ne puteți spune?
- Spune vreodată un ofoțer de contrainformații unde se duce?!", a declarat Dan Ilie Morega.

Baronul de Gorj a continuat cu glumele. Pe rețelele de socializare a postat un mesaj prin care ironizează polițiștii și spune că merge cu mașina pe trotuar deoarce pe stradă nu poate fără permis.

Problemele au început după ce un medic psihiatru a cerut polițiștilor să-i retragă permisul de conducere. Dan Ilie Morega nu l-a predat, dar în baza de date a celor de la rutieră figurează cu documentul suspendat. A fost tras pe dreapta de 2 ori în numai 6 zile și s-a ales cu 2 dosare penale. Acum este anchetat din nou după cele mai recente imagini filmate de șoferi în Târgu Jiu.

Dan Ilie Morega are acum 3 dosare penale pentru conducere fără permis. Unul în Mehedinți și două în județul Gorj. Polițiștii anchetează și folosirea girofarului.

Citește și: VIDEO- Dan Ilie Morega, fost parlamentar și prefect de Gorj, s-a ales cu două dosare penale în șase zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: