Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | După viscol, vine gerul. Precizările directorului ANM

După codul roşu, ne aşteaptă o noapte geroasă. Jumătatea de est a ţarii se va afla sub cod galben. Vântul va sufla puternic şi va ninge. Mai multe informaţii despre vreme aflăm de la Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florinela Georgescu: Asistam la schimbare majora a vremii comaprativ cu ce am vazut la inceputul saptamanii. La nivelul, Europei circulatiile atmosferice au fost foarte rapide.

Masa mult mai calda in partea de vest a Europei a ajuns in regiunile nordice. De aici si codurile care au avut toate culorile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| România, devastată după primul episod violent al iernii. A fost prăpăd pe șosele și în zeci de localități din sud-estul țării

După viscol, vine gerul

Fenomene de intensitati diferite se vor inregistra in toata tara. Vant va mai fi in noaptea asta si maine, mai ales in zonele montane, in Carpatii Meridionali si de curbura.

In ceea ce priveste restul tarii, vremea este in ameliorare, lucru valabil si pentru Bucuresti. Este posibils sa ninga slab si sa se adune inca 2-3 centimetrii de strat peste cel adunat in noaptea trecuta.

Citeste si: Gabriela Firea, nemulțumită de deszăpezirea din București! „Nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic, dar...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI