Close sidebar
Close sidebar

VIDEO ”E o chestie super neatrăgătoare”. Dennis dă cărțile pe față după apropierea de Alexandra. Bruneta i-a spus și ea abia acum adevărul lui Gagea: „Am făcut-o special”. Destăinuiri neașteptate au ieșit la suprafață

Dennis, noul concurent din "Casa Iubirii", a dat cărțile pe față după apropierea de Alexandra. Bruneta i-a spus și ea abia acum adevărul lui Gagea. Vezi mai jos seria de destăinuiri neașteptate din cea mai recentă ediție a emisiunii de la Kanal D.  

Sorin Negru,

Dennis dă cărțile pe față după apropierea de Alexandra.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gagea crede că Alexandra s-ar fi aliat cu Antoni doar pentru a-l lua pe el peste picior. De partea cealaltă, Alexandra insistă că doar din frustrare ar fi vorbit despre presupusul dosar, atât de controversat.

Citește și: VIDEO „Ai spus că tu vrei să îmbătrânești lângă ea”. Gagea, copleșit de emoții. Nu poate să o uite pe Alexandra? „Știam ce îmi doresc”

Gagea: Am mai spus chestia asta în gală. Stau cu o femeie 10 de ani de zile și după ce ne despărțim se duce la cel mai mare dușman al meu să aibă glume cu el.

Ce ai avut tu cu Antoni, de exemplu. Nu îl consider dușman, dar ai văzut că nu ne înțelegem bine.
Alexandra: Legat de dosar, poate a cum regret că am adus chestiile astea aici pentru că avem un trecut în spate, favorabil sau nu. Ar fi trebuit să rămână strict între noi. Eu am făcut anumite insinuări care probabil nu sunt în ordine doar pentru că nu m-am simțit respectată, am simțit frustrare și că sunt foarte supărată.

Gagea: Gata, nu trebuie să plângi, nu se întâmplă nimic!

Alexandra și Gagea, destăinuiri în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dennis nu vrea să afle lucruri despre fosta relație a Alexandrei

Dennis se confesează în fața lui Kiprianos și îi spune că pentru el este ceva super-neatrăgător să afle multe lucruri despre fosta relație a Alexandrei cu Gagea.

Dennis: Sunt super la început cu Alexandra, am vorbit de câteva ori, dar nu știu dacă aș fi procedat la fel, probabil că nu. Pentru orice bărbat este o chestie super neatrăgătoare să știe foarte multe chestii despre fostul sau despre fosta relație.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Kiprianos: Tu nu ai fost înainte prieten cu el, nu ești nici acum prieten, deci nu ar trebui să te deranjeze ceva.
Dennis: Aici și în contextul ăsta, nu. Dar în viața reală nu știu dacă aș fi putut.

După o poveste tumultuoasă alături de Gagea, Alexandra a decis să înceapă cunoașterea cu Dennis, care pare că i-a intrat în grații brunetei.

Cei doi au avut câteva discuții până acum, iar cei doi au constatat că sunt cam pe aceeași lungime de undă.

Dennis nu vrea să afle lucruri despre fosta relație a Alexandrei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce spune Alexandra despre "dansul cu Antoni"

Alexandra recunoaște că dansul ei cu Antoni a fost o contră la adresa lui Gagea, dar bruneta nu recunoaște alte situații în care l-ar fi testat pe Gagea.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Alexandra: Referitor la Antoni, nu am vrut să fac nicio contră, nu m-am gândit că tu nu te înțelegi bine cu el și să duc totul în altă direcție. Nu, la începutul săptămânii trecute, în comparație cu băieții care mai sunt pe aici, cu el am simțit să vorbesc în situația aia.
Gagea: Nu ai sesizat că din partea lui vine ca o contră la adresa mea?
Alexandra: Nu a fost ca o contră, nici din partea lui nu am simțit, doar că am început să interacționăm așa. Când tu ai pus punct și eu am fost la pământ mult timp, el a empatizat cu mine și a fost de partea mea în acea situație, și de atunci am început să interacționez cu el.

Alexandra spune că dansul cu Antoni a fost singura contră făcută la adresa lui Gagea ca să vadă cum s-a simțit ea când el a făcut glumele cu Virginia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI