Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ea este Elena, noua concurentă din "Casa Iubirii". Cine este concurentul care i-a furat inima: "Tu ești principalul motiv pentru venirea mea în casă"

Elena este noua concurentă din "Casa Iubirii". Tânăra se cunoaște cu Patrick și Julia și a mărturisit că a intrat pentru a-l cunoaște pe Kiprianos.

Elena Tasca,

Patrick și Elena

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elena este noua concurentă care a pășit în "Casa Iubirii". Tânăra și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe Kiprianos, el fiind motivul pentru care s-a înscris în emisiune.

Ea este Elena, noua concurentă din "Casa Iubirii"

Elena, în vârstă de 26 de ani, este noua concurentă din "Casa Iubirii". Concurenta activează în mediul online, fiind content creator și se descrie o persoană drept o persoană zăpăcită, spontană, iar o calitatea pe care o caută în partener este simțul umorului, pentru a nu se plictisi.

În prima zi din casă, Elena s-a întâlnit la piscină cu Patrick și Dennis, băieți aleși aleatoriu de fete, dar și cu Kirprianos.

Ajuns la piscină, Patrick a rămas uimit când a văzut-o, a luat-o în brațe și a pupat-o, dezvăluind că se cunosc.

Mai în glumă, mai în serios, Elena a spus că a venit să găsească pe cineva cu care să se mărite. De asemenea, concurenta i-a mărturisit lui Patrick că a fost infidelă.

Citește și: VIDEO Gagea, în culmea fericirii: "Draga mea, am avut încredere în tine, m-am emoționat!". Decizia Virginiei l-a făcut să îngenuncheze în fața ei: "Vreau ceva mai profund"

Patrick și Elena

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick: Mie nu mi-a venit să cred că tu ești. Eu zic că ne cunoaștem, deci nu ne ascundem. Hai să te iau în brațe!(...) Cu ce ocazie pe la noi?

Elena: Păi... m-a tot trimis lumea aici la voi în emisiune și tot mă întreabă lumea când mă mărit.

Patrick: A, bun. Deci ai venit să-ți găsești jumătatea! Tu ești mare TikTok-eriță, haz, șmecheră și aici te blochezi... Ai emoții?!

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat de 68 de ani căzut în comă și-a pierdut amintirile din ultimii 40 de ani. Crede că suntem în 1980 și are o iubită de 19 ani- antena3.ro

Elena: Da, pentru că este o experiență nouă, e diferit față de când stai în fața telefonului și te urmărește lumea și aici să înteracționez cu voi e altceva!

Patrick: Ai înșelat vreodată?

Elena: Da. Recunosc. Am făcut-o!

Patrick:(...) Ești mai sinceră decât pari!

La piscină, pentru a se întâlni cu Elena ajung apoi, pe rând, Dennis și Kirprianos. Elena îi mărturisește lui Kiprianos că a venit pentru el, iar concurentul este în culmea fericirii.

Elena: Mă bucur să te văd și în realitate. Voiam să văd cât de înalt ești!

Kiprianos:(...) Hai să te pup. Ce te aduce aici în Casa Iubirii?

Elena: Nu știu dacă să fiu directă așa din prima sau... Am descoperit un alt motiv pentru care îmi place Grecia.

Kirpianos: Wow. Interesant!

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Marele secret al lui Silviu Biriș dezvăluit de Aurelian Temișan. Cum a reacționat actorul: "Cuvintele mele sunt sărace"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat de 68 de ani căzut în comă și-a pierdut amintirile din ultimii 40 de ani. Crede că suntem în 1980 și are o iubită de 19 ani- antena3.ro

Elena: Și am venit să te cunosc.(...) Știu că tu ești mai mic decât mine.

Citește și: VIDEO "Încă îți place de Antoni" Criss, luată la rost după ce a decis să pună punct cunoașterii cu Moldo. Băieții au atacat-o: "Când primiți prea multă atenție..."

Kirprianos și Elena

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

După ce s-a întâlnit cu băieții la piscină, Elena pășește în casa fetelor. Noua concurentă mărturisește că a venit pentru Kiprianos și explică de unde se cunoaștte cu Julia.

Cele două se cunosc pe TikTok, platforma unde s-au împrietenit. Din păcate, pritenia celor două nu a funcționat, ele certându-se din cauza unui deranj provocat de un băiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI