Artistul se află în turneul internațional Mathematics, care se bucură de un mare succes. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Mathematics Tour introduce un nou concept de scenă 360 de grade, ceea ce va permite publicului să vadă spectacolul lui Ed Sheeran din fiecare unghi al Arenei Naționale. Astfel, scena rotativă va fi amplasată în mijlocul terenului și va fi înconjurată de șase stâlpi înalți de 30 de metri. Aceștia susțin un sistem întreg de echipamente necesar show-ului.

Citește și: VIDEO- Ed Sheeran, mesaj pentru fanii din România. „Abia aștept să ne vedem, în București, pe Arena Națională”

Concert Ed Sheeran la București

Noua configurație elimină necesitate a unui acoperiș standard, ceea ce are ca rezultat o vizibilitate mult mai bună pentru spectatori. Sheeran a început Mathematics Tour în martie 2022 și se bucură de un mare succes. Fiecare concert este atât o demonstrație de măiestrie artistică, cât și tehnologică, spre încântarea fanilor care abia așteaptă să-l vadă mâine seară.

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si