Ed Sheeran: Romania! Vin pentru prima data în tara voastra sa sustin un concert la Bucuresti. Abia astept!

Pentru un astfel de concert pregatirile sunt in plina desfasurare! Se lucreaza la foc continuu ca sa fie amplasata scena, in primul rand, apoi pusa la punct instalatia de sonorizare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ed Sheeran soseste azi in Romania si va pleca imediat dupa incheierea concertului, asa ca organizatorii i-au indeplinit toate cerintele, inclusiv cea de a a avea propria bucatarie mobila.

Concertul lui Ed Sheeran vine cu o alta premiera. Organizatorii au pus la dispozitie, pentru prima data in Romania, bilete personalizate cu numele fiecarui comparator.

Concertul va începe la ora 18:00, iar în deschidere vor canta Zara Larson si James Bay. Pentru a se evita aglomeratia organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina mai devreme la National Arena si sa foloseasca poarta de acces din zona inscrisa pe bilet.

Politia Rutiera le recomanda celor care vor participa la concert sa-si lase masinile acasa si sa foloseasca mijloacele de transport in comun.

Mai multe stazi vor fi blocate in zona Arenei Nationale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si