Clipul lui Justin Bieber „I'll show you” a fost vizionat, de la lansarea in 2015, de peste 500 de milioane de ori. Asa ca fabulosul canion unde s-a realizat filmarea, a devenit foarte popular printre turisti.

Un milion de fani ai cantaretului canadian, convinsi de frumusetea Islandei, au venit aici in vizita.
Autoritatile au ajuns la concluzia ca vegetatia din zona a fost grav afectata de numarul mare de turisti si au inchis canionul pentru a proteja mediul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De altfel, peisajul unic al Islandei a devenit din ce in ce mai popular la nivel international, insa sistemele de protejare a obiectivelor turistice par sa fie ineficiente.

Tara insulara aflata intre Atlanticul de Nord si Oceanul Arctic are un relief vulcanic, cu peisaje care se formeaza rapid si se erodeaza la fel de repede.

Anul trecut, 2,3 milioane de turisti au vizitat insula, comparativ cu 600.000

in urma cu opt ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si