Planeta este plină de ființe și lucruri misterioase. De data aceasta, în Antarctica, niște creaturi uriașe ies la lumină.

Este vorba despre uriașii umanoizi, creaturi și mari care măsoară 30 de metri lungime, au trăsături șocante, dar, în același timp, seamănă mult cu oamenii.

Oamenii nu știu ce ar putea fi aceste creaturi, însă există teorii și martori care spun că ar fi văzut misterioasele creaturi ridicându-se din adâncuri.

Citește și: VIDEO. Momentul terifiant în care un rechin alb este înghițit de un "monstru marin"

Ce sunt creaturile Ningen? 

Creaturile care arată precum oamenii sunt numite Ningen, iar în limba japoneză numele lor se traduce „ființe umane”, ele având o formă similară omului, adesea cu picioare, brațe și mâini cu cinci degete.

Majoritatea observărilor acestor creaturi a avut loc noaptea, motiv pentru care misterul ființelor Ningen se adâncește. Pe de altă parte, în baza celor prezentate, aceste creaturi pot fi nocturne.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unii oameni consideră aceste ființe o legendă urbană, în ciuda martorilor.

Potrivit unor teorii, aceste creaturi ar putea fi inclusiv balene albe ori chiar forme de viață extraterestre, demoni și giganți.

Momentul terifiant în care un rechin alb este înghițit de un "monstru marin"

Un căpitan de pescuit și echipajul său încercau să atragă  un mic rechin alb  în Florida, dar au observat umbre întunecate pândind sub ei.

La scurt timp după apariția "monstrului marin", rechinul a fost înghițit efectiv de prădătorul masiv care i-a speriat și pe pescari.

Căpitanul de pescuit, John Brossard, în vârstă de 57 de ani, și echipajul său încercau să atragă un mic rechin în largul coastei Goodland din Florida, SUA, când rechinul a fost înghițit instantaneu întreg de o creatură marină, într-o mișcare care i-a uimit pe pescari.

Echipajul de pescuit a observat trei umbre întunecate de rău augur pândind sub barcă o vreme, dar nu erau siguri despre ce este vorba.

Citește și: Imagini virale cu veverița care și-a înscenat propria moarte. Scena „crimei”, lăudată de internauți pe rețelele de socializare

Marinarii nu au putut identifica de la bun început creaturile care dădeau târcoale și păreau că stau la pândă, potrivit  Express.co.uk.

Deodată, o creatură a sărit din apă și a înghițit rechinul dintr-o înghițitură. Domnul Brossard a privit cu neîncredere cum peștele înota cu prada și le rupsea firul de pescuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si