Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Elena Udrea, de trei zile în România. Ce povestesc vecinii

Sunt deja trei zile de cand Elena Udrea se ascunde de presa dupa ce s-a intors in Romania. Intre timp, iubitul ei este cel care se ocupa de curatenie in vila din Corbeanca si o scoate pe micuta Eva la plimbare prin curte. Cei doi au primit vizita unor prieteni cu care au stat la discutii o buna bucata de vreme.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trei prieteni de-ai Elenei Udrea si Adrian Alexandrov si-au facut aparitia la locuinta din Corbeanca. Au adus o punga mare cu alimente si baxuri de apa.

Adrian Alexandrov a petrecut cateva minute in curte alaturi de micuta Eva, in compania barbatului care a venit in vizita si care avea de asemenea o fetita in brate. Cei doi au discutat, au ras si s-au jucat cu catelul.

Dupa zid a stat in permanenta o persoana ce parea ca se ascunde, cel mai probabil Elena Udrea- s-a jucat cu fetita care era in bratele lui Alexandrov si le-a facut o poza celor doi tatici in curtea casei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Ce planuri are Elena Udrea în România. Iubitul ei a dezvăluit tot

Singura care a stat in permanenta in casa a fost Elena Udrea. Cea care a scos-o pe micuta Eva la plimbare a fost mama fostului ministru. Imbracata lejer a dat cateva ture prin fata casei cu caruciorul in care se afla fetita.

De ochii vecinilor, insa, Elena Udrea nu s-a putut ascunde.

Unul dintr ei a povestit ca vazut-o relaxata si zambitoare.

Intre timp, Adrian Alexandrov este si cel care se ocupa de curatenie. Dis-de-dimineata a luat matura in mana si a inceput sa curete curtea. La un moment dat a venit sa salute si presa.

Elena Udrea a fugit in Costa Rica în februarie anul trecut. 8 luni mai tarziu, ea fost retinuta si, ulterior, arestata. Doua luni a stat dupa gratii fostul ministru al turismului iar acum a decis sa se intoarca in Romania.

Ea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul gala Bute, dar pedeapsa a fost suspendata dupa ce curtea constitutionala a calificat drept ilegala constituirea completului care a dat sentinta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI