Caz șocant la Oradea. O elevă de 16 ani a înjunghiat un profesor, după ce acesta a prins-o noaptea alături de iubit! Fata locuia într-un internat și nu ar fi avut voie să primească vizitatori. Ca să se răzbune, adolescenta l-a înjunghiat pe dascăl chiar în biroul directoarei școlii unde învăța! Vă avertizez, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Prinsă cu iubitul, a înjunghiat un profesor

Eleva de 16 ani și iubitul ei cu un an mai mic au fost surprinși de dascăl în toaleta căminului în care fata locuia. Supraveghetorul a anunțat conducerea școlii despre eveniment, iar tânăra a fost chemată de directoarea instituției împreună cu părinții pentru a da explicații.

Erau față în față doar că la un moment dat când pedagogul s-a întors, a sărit. Nu am văzut absolut nimic doar am auzit o plesnitură și atât. Așa le-a declarat polițiștilor că avea cuțitul ascuns, probabil că a fost premeditat totul, a declarat Alina Cotca, directorul Colegiului Tehnic Traian Vuia din Oradea.

Inițial, fata l-a acuzat pe dascăl că i-a făcut avansuri. Când a văzut însă că nu scapă de pedeapsă, s-a năpustit asupra dascălului cu un cuțit.

Nu am văzut absolut nimic doar am auzit o plesnitură și atât.

A venit de acasă, probabil că a fost premeditat totul, a declarat Alina Cotca, directorul Colegiului Tehnic Traian Vuia din Oradea.

Citește și: Ce pedeapsă a primit bărbatul din Prahova care și-a ucis vecinul pentru o datorie de 2000 de lei. Individul și-a omorât în trecut și mama

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

A venit pregătită. Nu ai cum să vii și să intri în școală cu așa cuțit fără să-l bagi undeva, chiar era foarte mare... de tăiat un porc, a declarat un adolescent.

Cel care i-a căzut victimă fetei este un profesor supraveghetor în vârstă de 41 de ani, absolvent de teologie. Bărbatul este căsătorit și are trei copii. După ce a comis oribila faptă, tânăra a fugit, dar a fost prinsă de polițiști în curtea școlii și dusă la audieri. Dascălul a fost transportat la spital unde a fost intrat direct în sala de operație.

Era stabil la momentul venirii. S-au făcut investigațiile necesare și a fost transferat în sala de chirurgie toracică, a declarat Ioana Obreja-Andru, medic UPU-SMURD Bihor.

Colegii și profesorii tinerei sunt șocați de incident, mai ales că fata elevă în clasa a X-a, se numără printre cei mai buni elevi din școală.

Eleva ar avea cea mai mare medie generală pe clasa a IX-a și implicit este o elevă buriseră, a declarat Horea Abrudan, directorul Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

E un eveniment regretabil, și nu țin minte în istoria școlii să se mai fi întâmplat așa ceva, a declarat Omer Ismet, fostul director al școlii.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Adolescenta de 16 de ani se află acum în custodia Poliției. Oamenii legii au deschis pe numele ei un dosar penal pentru tentativă de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si