Moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, i-a anunțat pe concurenți că în Gala nr. 12 din "Casa Iubirii"- sezonul trei, din 7 aprilie 2024, un concurent va părăsi emisiunea pentru totdeauna.

Eliminare surpriză din "Casa Iubirii". Cine a plecat acasă?

Primul salvat dintre cei trei nominalizați a fost Patrick, iar apoi a scăpat de eliminare și Cosmin. La auzul numelui ei, Larisa s-a închinat și a spus că e bucuroasă că i s-a îndeplinit dorința. 

Larisa: "Mă bucur. Acum pot să plâng de bucurie", au fost primele cuvinte ale Larisei după anunțul eliminării din "Casa Iubirii".

Citește și: Cosmin, în pericol de eliminare! Nimeni nu se aștepta ca tocmai ea să-l voteze, deși este într-o relație cu Ștefania: ”E singurul dintre ei trei care ar recunoaște”

Eliminare surpriză din "Casa Iubirii"

Eliminare surpriză din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cosmin și Ștefania s-au îmbrățișat și sărutat după ce au aflat că rămân în continuare împreună în emisiunea de la Kanal D.

Larisa: Plâng de bucurie. Nu mai puteam. M-am emoționat foarte tare. Mi-am făcut un film în capul meu, că o să plece Cosmin și toată lumea o să dea vina pe mine
Patrick: Cosmin nu ți-ar fi sărit în cap, eu nici atât

Larisa: Nu e vorba de el, ci de ceilalți. Eram foarte stresată. Nu pot să fac față presiunii așa de mari, deși așa credeam
Andreea Mantea: O să îți dai seama peste ani că viața noastră este despre a fi fericit. Îți doresc să fii puternică și să nu te mai intereseze niciun cuvânt, nici bun, nici rău

Larisa a pregătit un scurt speach pentru Patrick, dar nu a putut să-l spună.

"Mi-a fost frică, Patrick. Nu cred că e din cauza ta, nu pot să spun tot", a precizat ea.

Ce regret are Larisa la eliminarea din "Casa Iubirii"

Larisa: Regret vorbele care au deranjat. Nu au fost din suflet, ci mai degrabă supărările mele pe care le-am vărsat pe ceilalți. Toți îmi sunteți foarte dragi, și Giuly. Îmi cer scuze de la toți, îmi pare rău că nu am reușit să mă arăt în totalitate cum sunt eu.

Larisa a precizat că experiența din emisiune a ajutat-o să evolueze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si