View this post on Instagram

A post shared by Casa Iubirii (@casaiubirii.kanaldromania)

Gala de duminică a adus în „Casa iubirii” o nouă eliminare. Concurenții s-au votat între ei, iar cel mai puțin susținut de public a fost nevoit să își ia rămas bun de la experiența Kanal D.

Astfel, în față, lângă Andreea Mantea, în așteptarea voturilor publicului telespectator au ajuns Rebecca, Alexandra și Bogdan.

Citește și: VIDEO Robi încă o are pe Virginia la inimă? A răbufnit când a auzit ce a spus Julia despre el: „A fost femeia mea!”

Bogdan nu și-a găsit iubirea și a fost eliminat

Doar că totul a luat o întorsătură neașteptată, și, din cauza conflictului pe care l-au avut chiar în gală, Antoni și Gagea au fost și ei propuși direct spre eliminare.

Așadar, dintre cei cinci concurenți, unu câte unu s-au întors înapoi pe scaunele lor, dar doar 4. În final, bătălia spre eliminare s-a dat între Rebecca și Bogdan, iar cel care a părăsit competiția iubirii a fost cel din urmă.

Veste care i-a întristat teribil pe Roberta, Francesca și mai ales pe Sebastian, colegul lui de cameră și cel care a fost mereu de partea lui Bogdan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

În fața tuturor, în stilul caracteristic, Bogdan a ținut să transmită un mesaj de mulțumire și de încurajare, atât pentru cei care l-au susținut din fața micului ecran, cât și pentru cei rămași în cursa iubirii.

Andreea Mantea: Bogdan, ai făcut casting...

Bogdan: Am făcut casting, am făcut de toate, din păcate, nu s-a lipit nimic de mine. Nu zic că este problema la mine, dar afară, probabil, voi găsi și eu pe cineva. Țin să vă mulțumesc pentru șansa acordată, țin să mulțumesc tuturor susținătorilor mei pentru că m-ați susținut până în momentul de față și ați crezut în mine. M-am simțit foarte bine și consider că a fost o experiență minunată pentru mine, care m-a ajutat destul de mult, m-a ajutat să mă dezvolt și am cunoscut niște persoane minunate. Cu toții sunteți, chiar dacă sunteți diferiți, minunați și mi-ați intrat la suflet, chiar dacă am mai avut mici discuții sau conflicte cu anumite persoane.

Vă urez succes în continuare și să vă atingeți scopurile, să fiți sinceri, să fiți asumați, pentru că știu că cu toții vă doriți să treceți prin momente frumoase aici și să vă faceți o relație, lucruri pe care eu nu am reușit să le fac.

Citește și: VIDEO Giuly, decizie radicală în ceea ce-l privește pe Robert. Concurenta le-a lăsat fără cuvinte pe fete când le-a spus ce are de gând să facă: „N-aș fi crezut!”

De altfel, a avut ceva de spus în mod special și pentru Roberta și Sebastian, dorindu-și să participe cât mai curând la nunta lor.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Iar pe final, așa cum îl știe toată lumea, un băiat cu glumele la el, Bogdan a ținut să facă un anunț important pentru cele care au pus ochii pe el, dar nu au avut curajul să intre în ”Casa iubirii”. Iată ce le-a spus!

Andreea Mantea: Pentru colegul tău de cameră (nr. pentru Sebastian), un mesaj, că s-a emoționat?

Bogdan: Pentru colegul meu de cameră am să spun mai multe lucruri. Ai grijă de Roberta, nu mai fiți orgolioși și sper să mă chemați la nunta voastră... Pot să mai adaug ceva, în stilul meu, dacă se poate?

Andreea Mantea: Te rog!

Bogdan: Deci, să știți, caut cazare în București, de preferat brunetă, dacă se poate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si